Ledové království: Nejkrásnější kolekce příběhů přehled

Ledové království: Nejkrásnější kolekce příběhů
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/277740/mid_ledove-kralovstvi-nejkrasnejsi-kole-368-277740.jpg 4 29 29

Přidejte se k nám a přečtěte si o královské pyžamové party Anny a Elsy, Kristoffově pátrání po ledové nestvůře, Olafově oslavě narozenin a dalších a dalších příhodách z Arendelle. Každá pohádka v této sbírce je dlouhá přesně tak, aby při čtení potěšila rodiče, posluchače i malé čtenáře.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ledové království: Nejkrásnější kolekce příběhů. Přihlašte se a napište ho.

LunaL.
12.09.2023 5 z 5

Knihy s Annou a Elsou milujeme, tahle je jedna z nejlepsich! Nekolik pribehu, jeden milejsi nez druhy. Bavi to jak nase holky (3), syna (6), tak me :) urcite se ke knize budeme pravidelne vracet!

Péťa Z.
26.04.2023 3 z 5

Upřímně moc nechápu, že se to tak chytlo. A pořád to jede! Animák jsem neviděla ani celý, nebavilo mě to. Třeba Na vlásku se mi líbí mnohem víc. Ale to nemělo takovou reklamu... :-)
Knížku jsem četla dětem ve školce, protože asi jako všude hrozná mánie. :-) Psaná nebyla moc čtivě. Byla jsem ráda, když jsem ji dočetla a věnovala se pak jiným, za mě kvalitnějším, pohádkám.

Runkyna
16.09.2021 4 z 5

Dcera (4 roky) si knihu užívá na 5*, ale já zas tolik ne. Není to špatné, ale ty věty jsou takové nemastné neslané, někdy krkolomné, občas je špatně čárka. Na zadek si z toho jako rodič nesednete.

Kniha Ledové království: Nejkrásnější kolekce příběhů v seznamech

Walt Disney