Ledové království: Olafův báječný letní den / Královská cesta přehled
Walt Disney
Ledové království série
V prvním příběhu konečně do Arendelle dorazí léto. Toho dne má být nejparnější den roku a všichni jsou z vedra vyčerpaní a malátní. Jen jedno stvoření si slunce užívá! Ano, tušíte správně, je to Olaf! V druhém se Elsa v doprovodu Anny vypraví na dlouhou cestu po moři, aby poctila návštěvou krále a královny ze sousedství. Obě dívky s radostí poznávají neznámé krajiny, seznamují se s novými lidmi a nakonec potkají někoho, koho vůbec potkat nechtěly!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ledové království: Olafův báječný letní den / Královská cesta. Přihlašte se a napište ho.
Moje dcery Ledové království prostě milují, máme doma spousty knížek s různými příběhy. Pro děti mohu jenom doporučit ????
Moc krásné příběhy. Dcerce se moc líbili,obzvlášť to o sněhulákovi má ho hrozně ráda. Čteme furt dokola před spaním . DOPORUČUJI
Kniha Ledové království: Olafův báječný letní den / Královská cesta v seznamech
1992 | Dobrou noc |
1991 | Kuchařka kačera Donalda |
1995 | Lví král |
1991 | Veselé Vánoce |
2008 | Prasátko má narozeniny |
Malý si vybral sám asi proto, že zná filmy. Mně se líbilo, že jsou tam dva nové příběhy a užívali jsme si hlavně ten první o Olafovi. Klasické Disney obrázky.