Ledové království Pohádky z Arendelle od Anny a Elsy přehled
Calliope Glass
Osm nových příběhů z Arendelle, tajuplného království na úpatí Severních ledových hor! Anna s Elsou vám přinášejí osm báječných pohádek, které vás zavedou do Arendelle, tajuplného království skrytého na úpatí Severních ledových hor. V nových příbězích si přečtete, jak v Ledovém království oslavují narozeniny, jak Kristoffa přijala trollí rodina, o vydařeném pikniku, o soutěži o nejkrásnější ledovou sochu, o vymýšlení dárku pro kamaráda soba i o tom, jak Anna zvládá vladařské povinnosti.... celý text
Pohádky a bajky
Vydáno: 2017 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Disney Frozen Storybook Collection, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ledové království Pohádky z Arendelle od Anny a Elsy. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je skvělá, ilustrace parádní. Mala nemohla usnout u ní, přečetla jsme celou knihu za jeden večer. Příběhy moc zajímavé , které nejsou ve filmů.
Mně by stačila přečíst jednou a bylo by to fajn počtení s pěknými ilustracemi. Ale Bambulce se líbí hodně, čteme ji teď pořád dokola, takže ji asi budeme muset pořídit domů, protože ji nebude chtít vrátit do knihovny.
Kniha Ledové království Pohádky z Arendelle od Anny a Elsy v seznamech
pohádky princezny narozeniny trollové
2019 | Addamsova rodina |
2021 | Addamsova rodina: Knihovnička Wednesday Addamsové |
2017 | Ledové království Pohádky z Arendelle od Anny a Elsy |
2012 | Auta 2 - Výlet do světa aut |
2023 | 101 dalmatinů: Flíček dělá lotroviny |
Pěkné pohádky, krásné ilustrace, děj co má hlavu patu. Za mě OK. Pro děti do 1.-2. třídy ideální :)