Ledozem Hauneebu přehled
Karel Patočka
Nacistická říše nezanikla porážkou Německa ve druhé světové válce, ale ukryta ledem Antarktidy se z tajné podzemní pevnosti připravuje ovládnout svět. Objev cestování časem světové civilizaci ukáže, že její zničení na Zemi neznamenalo konec existence agresivních snah potomků nacistů, kteří i ve vzdálené budoucnosti útočí na lidstvo.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ledozem Hauneebu. Přihlašte se a napište ho.
Ke koupi knihy mě zlákala lákavá zápletka, čekal jsem něco na způsob mých oblíbených autorů Rollinse či Cusslera, ale přiznám se, že jsem knížku asi po 50 stránkách odložil. Příběh jako takový není špatně vymyšlen, ale naprosto mě odradil amatérský styl psaní a stylistiky, jako kdyby to psal někdo, kdo prostě nemá takové ty "buňky" k psaní. Asi jsem zmlsaný výše uvedenými autory, ale tohle jsem prostě neskousl, i když jsem se snažil. Autorovi dvě hvězdy za snahu a příběh, ale za mě více ne.
Kniha Ledozem Hauneebu v seznamech
2016 | Tulák a erb lilie |
2010 | Ledozem Hauneebu |
2008 | Území ostnatého drátu |
2009 | Commandos - bič na Tálibán |
2009 | Sk8ová princezna |
Zajímavé téma, tím však pozitiva končí. Přesto jsem rád, že jsem si knihu přečetl.