Poslání Temného rytíře: Kniha třetí přehled
Alan Grant , Dennis O'Neil
Legenda o Batmanovi série
Bruce Wayne je sice po střetu se zločincem Banem upoutaný na invalidní vozík, ale ani to mu nemůže zabránit v pátrání po ženě jeho srdce, unesené doktorce Shondře Kinsolvingové. Stopy jej ženou přes celý svět - od ďábelského ostrova Santa Prisca až po Británii a ještě dál, do temné a tajemné minulosti Shondry Kinsolvingové i vlastních pochmurných obav... Má vůbec šanci stát se znovu Temným rytířem? Na trnité cestě mu tentokrát pomáhají i hrdinové Hood a Green Arrow.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslání Temného rytíře: Kniha třetí. Přihlašte se a napište ho.
Ze čtení jsem měl, po přečtení předchozího dílu, obavy. Zbytečně. Děj se vrací k Bruci Wayneovi a nabírá ty správné obrátky. Přestože se zde Batman skoro neobjeví, není to vůbec na škodu. Nejvíce mě dostal konec, který krásně zapadá do příběhů o Temném rytíři.
(SPOILER) Parádní díl, který mi dost sedl. Na scénu se vrací Bruce Wayne a je to hodně znát na ději a samotném vyprávění. Už žádné zbytečné přešlapování na místě. Po příběhové stránce se to moc hezky rozjede a konečně dostáváme nějaké odpovědi. Čte se to opravdu dobře, děj má spád a líbilo se mi jak příběh vygradoval. Jsem spokojený a jako obvykle napíšu, že se těším na další číslo.
Kniha Poslání Temného rytíře: Kniha třetí v seznamech
Tento díl mě mile překvapil protože se dal dobře číst