Legendy kriminalistiky 21.století přehled
Miroslav Vaňura
Zákulisí vyšetřování nejznámějších zločinů! Krimiseriál ČT v knižní podobě nabízí pohled do zákulisí vyšetřování nejznámějších kauz 21. století, např. tzv. heparinového vraha, šíleného lesního vraha či Američana, který zavraždil v Brně čtyři nevinné oběti – své hostitele. Odkrývá práci různých policejních složek od detektivů a operativců až po vyjednavače a seznámí čtenáře i s méně známými, ale o to děsivějšími případy vražd v kruhu rodiny. Případy přibližují vyšetřující policisté, příbuzní obětí, ale i sami vrazi. Unikátní fotodokumentace!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Legendy kriminalistiky 21.století. Přihlašte se a napište ho.
Pana Miroslava Vaňuru znám díky jeho knize s názvem „Očima kriminalistů“. True crime je moje vášeň, takže je vlastně s podivem, že jsem na autora narazila teprve nedávno. O to víc jsem ale zatoužila poznat jeho práci a jelikož mi tato kniha už dlouho ležela doma, s nadšením jsem se pustila do čtení.
Opět se jedná o skvělé čtení. V knize najdete precizně zpracované příběhy, které zamávaly naší zemičkou. Heparinový vrah, Dahlgren či Lesní vrah a samozřejmě mnoho dalších.
Sice jsem našla asi jen jeden příběh, který jsem neznala, ale, jak píši výše – true crime je moje vášeň.
Knihu doporučuji všemi deseti!
Velice čtivá kniha.O některých případech jsem věděla z tisku nebo televize.Mnoho nových detailů a fotografií.
Knižní novinky (42. týden)
14.10.2019
Kniha Legendy kriminalistiky 21.století v seznamech
kriminalistika zločiny skutečné kriminální případy
2018 | Legendy kriminalistiky |
2023 | Kriminálka |
2019 | Legendy kriminalistiky 21.století |
2024 | Očima kriminalistů |
2019 | Legendy českého záchranářství |
Opět skvělé přiblížení závažných kriminálních případů.