Temno přichází přehled

Temno přichází
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/410164/bmid_temno-prichazi-j8C-410164.jpg 4 47 47

Legendy o Lone Wolfovi série

< 2. díl >

Vítězství Temného pána Zagarny nad rytíři řádu Kai bylo drtivé. Strašlivý masakr přežil pouze jediný mladík – Osamělý Vlk. Aby pomstil své druhy a varoval krále Ulnara před hrozbami sil Temnoty, vydává se na zoufalou, nebezpečnou cestu. Jeho jedinými spojenci jsou kouzelnický učeň Benedon a tajemná bytost jménem Alyss.

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Mytago
Originální název:

The Dark Door Opens , 1989


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temno přichází. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Luigi1
19.01.2021 5 z 5

Takže klášter kde sídlili rytíři řádu Ka.Byl to hrozný masakr ve kterém se zajatci nebrali.Toto krveprolití přežil pouze Silent Wolf.Má dva kamarády v podobě kouzelnického učně Banedona a tajemstvím zastřená bytost Alyss.Wolf se rozhodl pomstít smrt svých kamarádů.

MišákB
12.05.2017 4 z 5

Moc hezká oddechová záležitost, narozdíl od gamebooků o Lone Wolfovi, u kterých je dost poznat, že jsou určené i pro mladšího čtenáře - zuří v nich válka s odporným a zvráceným nepřítelem, ale tak nějak se nemluví o těch opravdových hrůzách. Tady se s tím autor už ne***e a nebojí se toho, je to daleko opravdovější a na to, že je to v podstatě pohádka, je místy dost drsná. A je to zábava.


Ardein
18.04.2014 4 z 5

Nesehnal jsem jedničku a ani pokračování. Do dneška mě to trochu mrzí, protože tento díl byl perfektním kouskem fantasy. Přečetl jsem ho několikrát a hlavní postavy si velice oblíbil. Vím, že to vychází z řady gamebooků od stejného autora a zkoušel jsem je i číst, ale nějak to není pro mě, protože radši čtu souvislé vyprávění, než abych furt někam otáčel. Snad se mi někdy poštěstí a já v nějakém antikvariátu narazím na zbylé díly o posledním rytíři z řádu Kai. :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Temno přichází v seznamech

v Přečtených75x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce88x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit6x

Štítky knihy

kouzla dobrodružství

Autoři knihy

Joe Dever
anglická, 1956 - 2016
John Grant
skotská, 1949 - 2020