Plameny války přehled
František Kotleta (p)
Útok! Pozemské legie se svými spojenci útočí proti Společenství veškerou svou silou. Strategická planeta Tara je předmostím invaze enlilů proti churitským armádám a její obsazení dostanou za úkol právě lidští vojáci. Velké válečné stroje, strategie řízené automatickými bojovými systémy, ale i boj muže proti muži. Tedy i ženy proti mužům, mnoha mužům, protože když jde do boje Aga, je jeden soupeř málo! A co teprve, když se do všeho zapletou Fifinka a Gertruda! Posádku Kraksny čeká nejtvrdší zkouška ohněm války, ale kde nejsou oběti, není vítězství. Jenže ne každé vítězství nakonec stojí za to. Příběh Legie se blíží do finálové čtvrtiny a vy chcete být rozhodně u toho.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Plameny války. Přihlašte se a napište ho.
O chlup kvalitnější stolice než zbytek jeho legiolatrýny. Ale Týna je furt konzumovatelnější. I když už by se na to teda mohli vykašlat oba...
Tak tohle jsem obrečela. To jsem nečekala a nelíbilo se mi to. Co teď bude dál? Jako budování napětí na příště dobrý, ale příště zůstávám u svých romantik, kde vím, co čekat.
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)
02.09.2024
10 nejprodávanějších eknih (červenec)
21.08.2024
10 nejprodávanějších eknih (červen)
17.07.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Vím, že se bojíte o muže, kteří mají jistou – ale zcela nezaslouženou – pověst hrdinů vesmíru, ale bez nich nezvítězíme.“
„Baník Pýčo!“
„Když je člověk vesmírná celebrita, leccos mu projde.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Plameny války v seznamech
vesmír space opera česká literatura hard sci-fi mimozemšťané dobrodružství české sci-fi dramata sci-fi rományAutorovy další knížky
2016 | Spad |
2014 | Příliš dlouhá swingers party |
2010 | Hustej nářez |
2017 | Poločas rozpadu |
2020 | Operace Thümmel |
"Každá vojna sa nakoniec scvrkne na snahu pomôcť svojim priateľom a rodine. A my sme rodina."
Légia sa blíži k svojmu koncu, čo ma teší, lebo som fakt zvedavý, ako chcú Kotleta a Snegonova uzavrieť túto sériu. Posledné tri časti to dosť zamotali a mám dosť veľký tušák, že jeden z dvojice Gerasim a Moravec sa nedožije konca série, ale je to len moja úvaha.
Táto kniha je znova plná akcie a vtipných hlášok. Do scény nastupuje aj ľudská flotila. Majú neľahkú úlohu, dostať sa na planétu, ktorá má skoro 100 % obranu. Znovu sa tu stretávame s novou rasou tvorov, ktoré sa mi dosť podobali na mloky. Nech už sú tu Vianoce a ku mne sa dostane ďalší diel Legie.