Les bez srdce přehled

Les bez srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488872/bmid_les-bez-srdce-KvZ-488872.jpg 4 118 118

Les je nebezpečné místo, kde muže i ženy lákají sirény vstříc smrti. Čarodějnice už dlouhá staletí získává srdce, aby jimi nakrmila strom bez srdce a s jeho pomocí ovládala čím dál větší území. Když je do lesa vlákán syn hvězdáře Owen Merrick, Serena, jedna z dcer stromové sirény, ušetří jeho život, místo aby ho zabila. Owen každou noc přelézá zeď mezi zahradou a lesem, aby se s ní setkal, a ona pokaždé víc a víc touží stát se člověkem. Hvězdy však předpovídají nebezpečnou kletbu a Serenina honba za lidskostí je vrhne do víru odvěké války mezi čarodějnicí a králem, který se ji snaží zastavit.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , CooBoo

Into the Heartless Wood, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Les bez srdce. Přihlašte se a napište ho.

Charliina
11.01.2025 5 z 5

Jak recenze nepíšu, tak tady musím, prvních 160stran mě nějak nenadchlo, dokonce jsem si říkala, jestli to vůbec chci číst dál.. ale nakonec jsem ráda, že jsem tomu ještě dala šanci, protože zbytek knížky jsem přečetla během večera a neskutečně mě to vtáhlo.

Hanka-K.
05.01.2025 4 z 5

Téhle knížce bych dala 4,5 . Byla pro mě dost velkým překvapením, o když se jedná o "drsnější" fantasy v podobě stromových příšer, tak nakonec se zde rozvine i romantická linka, za mě hodně zajímavý námět. Knížka ve mě vyvolala dost emocí a myslím, že mi v hlavě zůstane dost dlouho.

Padla Hvezda
15.12.2024 4 z 5

Moc hezký nápaditý příběh, čtivý, v něčem originální. Hlavní pointa je trochu předvídatelná, romantická linka stejná jak v jiných ya knížkách, ale pokud je vám 15 tak budete asi odvareni i z té romantické linky. Já to cetla kvůli tomu že je to fantasy a libilo se mi to. Není moc knih o dryadach.

Knižní novinky (43. týden)

25.10.2021

Hrál jsem rád, ale nikdy bych nebyl tak dobrý jako ona. Celá její duše překypovala hudbou, ta moje je plná hvězd.

Hlas má hluboký a bohatý jako země sama.

Cítím jen bolest a strach, svět je podivně překroucený, jako bych byl lapený v noční můře, ze které není úniku.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Les bez srdce v seznamech

v Mé knihovně97x