Léta s Top Gear přehled

Léta s Top Gear
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/204269/mid_leta-s-top-gear-6fn-204269.jpg 4 98 98

Jeremy Clarkson jako novinář začínal v místním listu Rotherham Advertiser a později psal pro Lincolnshire Life nebo Sun a Sunday Times. Dnes je autorem a spolu s Jamesem Mayem a Richardem Hammondem moderátorem televizního pořadu BBC Top Gear, jehož nová a nová pokračování pravidelně sledují miliony lidí po celém světě. O Clarksonovi se říká, že je nějvětší osobností britské televize. Měří 196 cm. V knize Léta s Top Gear se nám dostává potěšení číst špičkovou novinařinu a osobité názory na nejrůznější automobily a automobilový průmysl, ale nejen to; také se nám tu otevírá „svět podle Clarksona“, ostrov vtipu, ironie a střízlivého občanského myšlení, stavícího do nelichotivého světla svět evropských zákazů a příkazů, všeobecného opatrnictví a politické korektnosti. Kniha obsahuje výbor autorových sloupků, vycházejícíh mezi lety 1993 a 2011 v prestižním automobilovém časopise Top Gear.... celý text

Literatura světová Literatura faktu
Vydáno: , Argo

The Top Gear Years, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léta s Top Gear. Přihlašte se a napište ho.

LenkaDv
12.08.2022 4 z 5

Ačkoli pořad Top Gear a vtípky Jeremyho Clarksona mám v pořadu moc ráda, tak v knižní podobě to nevyzní. Prostě a upřímně číst mě to nebavilo. Je to stejný typ humoru jako v pořadu, ale za mě to není ono. Proto ubírám jednu hvězdičku - určitě to splní očekávání, ale něco tomu za mě chybí.

bleekemolen
19.02.2022 3 z 5

Jezzovy sloupky jsou pestre, rafinovane a plne originálních chutí. Jako ty nejlepší sváteční chlebíčky. A tahle kniha je jich plná. Po padesáti stranách už se mi listy k sobě lepily vlašákem. Po stovce jsem otáčel místo papíru plátky šunky. Chlebíčky mám rád, ale nehodlám se jimi cpát každý den.

LenkaV.1
21.01.2019 3 z 5

Pobaví, někdy donutí k zamyšlení, i když mně osobně víc "sedl" styl knížky Richarda Hammonda.

Knižní novinky (25. 4. - 2. 5.)

25.04.2014

Kniha Léta s Top Gear v seznamech