Letní záhady přehled

Letní záhady
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492961/bmid_letni-zahady-wwJ-492961.jpg 4 105 105

Tucet napínavých příběhů situovaných do parných dnů a nocí, stvořených samotnou královnou zločinu a sestavených do této sbírky určené pro prázdninové večery. Se stoupajícími teplotami stoupá i pravděpodobnost zločinu, ať v Cornwallu či na Riviéře, ať v prostorách Apollónova chrámu či anglického venkovského sídla. Ani pražící sluneční paprsky však nezabrání detektivům z pera Agathy Christie vyřešit i ty nejzapeklitější případy. Rozložte lehátka na pláž či do stínu stromů a užijte si povídky plné mistrných odhalení a závěrečných třešniček na dortu. A k tomu jednu autorčinu vzpomínku na letní tragikomickou příhodu z dětství.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Povídky
Vydáno: , Kalibr

Midsummer Mysteries, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Letní záhady. Přihlašte se a napište ho.

Jíťa307
14.09.2024

Audioknihu tvoří různé krátké povídky vhodné pro poslech za horkých letních nocí. Některé povídky však neobsahovali slečnu Marplovou či Hercula Poirota a to mě docela překvapilo.

cukrovka
28.08.2024 5 z 5

Příjemné čtení na dovolenou. A.Christie mě nikdy nezklame. Soubor povídek ve kterých se potkáváme se všemi známými vyšetřovateli - Poirotem, Marplovou, Pentličkou a Tommym i Parkerem Pynem a Harley Quinem. Některé povídky byli zajímavější než jiné, ale to se stává. Já si při čtení příjemně odpočinula.

Čmeláček
18.08.2024 5 z 5

Skvělé detektivní povídky od neméně skvělé paní Agathy Christie! :) Jak už to tak obvykle v podobných sbírkách bývá, některé případy jsou malinko slabší, i když zase jiné vynikající. No ale protože to jinak jako celek bylo výborné počteníčko, u kterého jsem doslova vrněl blahem :), je to dnes za pět, vážení! :)

Mezi dvěma světy, Dvojník a další knižní novinky (27. týden)

03.07.2022

Kniha Letní záhady v seznamech