Letní záhady přehled

Letní záhady
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492961/bmid_letni-zahady-wwJ-492961.jpg 4 107 107

Tucet napínavých příběhů situovaných do parných dnů a nocí, stvořených samotnou královnou zločinu a sestavených do této sbírky určené pro prázdninové večery. Se stoupajícími teplotami stoupá i pravděpodobnost zločinu, ať v Cornwallu či na Riviéře, ať v prostorách Apollónova chrámu či anglického venkovského sídla. Ani pražící sluneční paprsky však nezabrání detektivům z pera Agathy Christie vyřešit i ty nejzapeklitější případy. Rozložte lehátka na pláž či do stínu stromů a užijte si povídky plné mistrných odhalení a závěrečných třešniček na dortu. A k tomu jednu autorčinu vzpomínku na letní tragikomickou příhodu z dětství.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Povídky
Vydáno: , Kalibr

Midsummer Mysteries, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Letní záhady. Přihlašte se a napište ho.

Emik87
14.12.2024 4.5 z 5

Soubor Agathiných povídek. Cením to, že jsou to příběhy se všemi jejími detektivy. Některé jsem znala, jiné ne. Knížka je příjemná na dlouhé zimní večery. Byť se jedná o letní záhady. :)

Jaruš7
13.12.2024

Audiokniha pohodová.
Zvukové podání oživí paměť z filmového zpracování.
Zde podstatné důležitosti jsou vyřčené, na obrazovce jsou navozeny němými kamerovými záběry se spoustou zavádějících detailů.

Pátrání pro zločinnosti se zdá snazší.
Mistrně vystavěné případy od "královny detektivního žánru".
Příjemný zážitek.

Jíťa307
14.09.2024

Audioknihu tvoří různé krátké povídky vhodné pro poslech za horkých letních nocí. Některé povídky však neobsahovali slečnu Marplovou či Hercula Poirota a to mě docela překvapilo.

Mezi dvěma světy, Dvojník a další knižní novinky (27. týden)

03.07.2022

Kniha Letní záhady v seznamech