Léto bez Facebooku přehled
Romain Puértolas
Další léto bez Facebooku. Další měsíce nudy. Mladá Afroameričanka, policistka Agatha Crispesová, žije kdesi v Americe, ve vesnici, ve které je rasismus na rozdíl od internetového pokrytí všudypřítomný. Má skromné přání, vyšetřovat víc než jen úmrtí místní veverky. Zbývá jí jediné: podat si inzerát. ZOUFALÁ POLICISTKA HLEDÁ (PĚKNOU) VRAŽDU Hlaste se v čtenářském klubu na komisařství, poslední dveře v chodbě vedle kopírky. Vražda v tomhle kraji je totiž jako Halleyova kometa. Člověk ji uvidí jen jednou za život, a to jen s pořádnou dávkou štěstí. Toho má ale Agatha víc než dost, a tak se vydává po stopách „koblihového vraha“…... celý text
Literatura světová Humor Romány
Vydáno: 2018 , XYZ (ČR)Originální název:
Tout un été sans Facebook, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léto bez Facebooku. Přihlašte se a napište ho.
Pro mě tedy utrpení, dočetla jsem jen proto, že jsem podle vzoru Cimrmanových diváků byla zvědavá, jestli druhá polovina bude slabší než ta první. Základní děj by se jistě vešel do třetiny rozsahu díla, pak by to mělo spád a správnej zvrat, ale z toho balastu informací mi třeští hlava ještě teď..
Knižní novinky (21.5. - 3.6.)
21.05.2018
Kniha Léto bez Facebooku v seznamech
2014 | Podivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříni z IKEY |
2015 | Holčička, která spolkla mrak velký jako Eiffelova věž |
2018 | Léto bez Facebooku |
Nebylo to nijak čtivé ani jsem se moc nenasmála. Určitě by to mohlo být kratší. Hlavní hrdinka by byla lepší knihovnicí než policistkou.
Aspoň velké plus je, že jsem neodhadla vraha a byla jsem dost překvapená.