Bez tebe to není léto přehled
Jenny Han
Léto, kdy jsem zkrásněla / Letná láska série
Dva bratři. Jedna opravdová láska. Léto už nikdy nebude takové jako dřív. Belly strávila dosud každé léto svého života v domě na pláži v městečku Cousins. Jenomže teď se všechno změnilo. Když už to téměř vypadalo, že s Konrádem, svou osudovou láskou, přece jen začne chodit, nakonec skončila...
Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2013 , JotaOriginální název:
It's Not Summer Without You, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bez tebe to není léto. Přihlašte se a napište ho.
Stejně jak u prvního dílu, seriál za mě lepší.
Tuším, že dočtu sérii, ale po další autorčině knize už nesáhnu.
Příběhem se jedná o moc fajn oddechovku a ráda bych ji doporučila. Jen se děsím, co bude v pokračování. Protože za mě by to takhle mohlo klidně skončit a byla bych spokojená jako želva. Bohužel čekám nepěkné zvraty.
ALE! Před čtením se předem obrňte. Knížka neviděla korektora ani z jedoucího vlaku. Místy byly ty chyby dost nepříjemné, a přestože jsem četla od stejného vydavatele i horší, pořád je v ní chyb jako máku.
Město v oblacích, Území vlků a další knižní novinky (18. týden)
01.05.2022
Knižní novinky (42. týden)
14.10.2019
Knižní novinky (11. týden)
10.03.2019
„Budoucnost není jistá. Ale pořád je moje. - Belly“
Kniha Bez tebe to není léto v seznamech
láska americká literatura léto
2015 | Všem klukům, které jsem milovala |
2012 | Léto, kdy jsem zkrásněla |
2016 | P.S. Stále Tě miluju |
2017 | Navždy s láskou, Lara Jean |
2017 | Oko za oko |
Za mě moc fajn kniha. První díl byla ale lepší a stejně jako v seriálu, který jsem viděla před tím, mi Belly začíná vadit. Nedokáže se rozhodnout a ničí tím oba kluky. Tohle je jedna z mála situací, kdy musím říct, že zpracování seriálu se mi líbí víc než kniha. Jinak se ale knížka četla rychle, třetí díl si určitě přečtu a možná sáhnu i po dalších knihách autorky. Doporučuji.