Léto plné tajemství přehled

Léto plné tajemství
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/189827/leto-plne-tajemstvi-189827.jpg 3 26 26

Jedno opojné léto. Tři velká tajemství. Megan, Esmé a Claudia žijí v různých částech světa, jedno však mají společné – touhu zjistit, kým skutečně jsou. Vydají se na dobrodružnou cestu za pravdou. Její odhalení může každé z nich pomoct překročit stín minulosti, anebo naopak převrátit život naruby.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

THE SUMMER OF SECRETS

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léto plné tajemství. Přihlašte se a napište ho.

denča1000
30.08.2024 3 z 5

Kniha nebyla úplně špatná, střídání postav bylo zajímavé a dobře se kniha četla.

mariva
04.05.2020 4 z 5

Začátek mi připadal hodně chaotický a trvalo mi, než jsem se zorientovala v jednotlivých postavách. Asi od poloviny začal do sebe děj zapadat a čtení začalo být zajímavé. Postupně nabíralo i na napětí a vše se vzájemně propojilo, takže i když jsem brzy vytušila, jaké tajemství na čtenáře v závěru čeká, měla kniha ještě spoustu dalších napínavých chvilek, aby se ji nechtělo odkládat.

novina
06.06.2018 5 z 5

Ideální knížka na letní večer - Mexiko, vášeň, láska i nenávist. Osudy tří žen, které společná cesta svede dohromady.

Kniha Léto plné tajemství v seznamech

Autorovy knížky

Alison Lucy