Léto porušených pravidel přehled

Léto porušených pravidel
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519824/bmid_leto-porusenych-pravidel-oME-519824.png 4 93 93

Prosluněná letní romance inspirovaná písněmi Taylor Swift Meredith se po ztrátě sestry uzavřela před světem. Nyní přijíždí s rodiči na týdenní rodinné setkání a svatbu sestřenice. Dojde i na tradiční hru, kvůli níž se Meredith dá dohromady s ženichovým bratrem Witem… Zůstane jejich románek jen pouhou vzpomínkou na jeden nezapomenutelný týden?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: ekniha , Cosmopolis
Originální název:

The Summer of Broken Rules, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léto porušených pravidel. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (26)

Ála1968
13.04.2024 4 z 5

Tohle bylo milé, romantické čtení.Je pravda, že ze začátku jsem se hodně prokousávala tím,kdo je kdo a ke komu kdo patří.Bylo tam hodně osob, což je na svatbu typické,a mě se dost pletli,ale když jsem je rozeznala,bylo to skvělé čtení,s láskyplným humorem i když se smutným pozadím.

piskotjanicka
01.03.2024 5 z 5

Hezký letní příběh, který se odehrává v krásném prostředí. Jedná se spíše o nenáročné čtení, ale je zde i téma úmrtí v rodině a jak se sním každý vyrovnává posvém. Moc se mi líbí hra, kterou hrají na farmě každý rok už generace kde se musí zapojit děti i dospělý. S touto hrou jsou provázané taktika, intriky, přátelství, láska a vše tak hezky propojené.


Boogi
21.02.2024 4 z 5

Tuhle knížku jsem si užila, ale mám k ní pár malinkých připomínek.

Zdálo se mi, že to bylo napsané stylem, který by se mohl líbit třeba desetiletým dětem. Prostě takové stručné a někdy by to chtělo víc popisování. Nakonec to ale až tam moc na škodu nebylo.
Taky mi tam chyběl nějaký zajímavý dějový zvrat (byly tam takové pokusy, ale nic extra). Možná kvůli tomu mi přišly nějaké části poměrně nudné a bojovala jsem sama se sebou abych je nepřeskočila, protože co kdyby se tam náhodou něco stalo?
Konec se mi zdál takový nedotažený a trochu nevysvětlený. Chtělo by ho to trochu ozvláštnit.
A nakonec ještě taková malá připomínka. Proč se na obálce píše, že je knížka inspirovaná písněmi Taylor Swift, když je tam i ní asi tak pět zmínek za všech těch 300 stránek? Není to tak, že by mi to nějak trhalo žíly, protože nejsem nějaká obrovská fanynka, ale přijde mi to takové zvláštní.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Korunní princezny, Sparrow a další knižní novinky (20. týden)

14.05.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Léto porušených pravidel v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených115x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených7x
v Knihotéce110x
v Chystám se číst104x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech5x