Mstitel z Jenštejna přehled
Vlastimil Vondruška
Letopisy královské komory série
Jiří Adam z Dobronína se na vyjížďce před pražskými hradbami setká s Václavem Hrzánem z Harasova, který nedávno koupil hrad Jenštejn. Ten se mu svěří s neurčitými obavami. Následujícího dne je zavražděn jeho bratr, a to přímo v budově Královské komory. Vyšetřením neslýchaného zneuctění královského úřadu je pověřen Jiří Adam z Dobronína. Zatímco ho pražský purkrabí nutí, aby pátral na Pražském hradě, zdá se, že stopy vedou spíše do okolí Jenštejna.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mstitel z Jenštejna. Přihlašte se a napište ho.
Další kniha s Adamem z Dobronína. Hrozně ráda je čtu a nikdy nezklame. Vřele doporučuji.
10 nejprodávanějších eknih (listopad)
05.12.2019
Knižní novinky (45. týden)
03.11.2019
Kniha Mstitel z Jenštejna v seznamech
historické detektivky Jiří Adam z Dobronína, písař
2014 | Husitská epopej. I, 1400-1415 - za časů krále Václava IV. |
2019 | Kronika zániku Evropy: 1984–2054 |
2011 | Velký král Přemysl Otakar I. |
2002 | Dýka s hadem |
2019 | Falknovská huť |
Styl psaní mi sedí. Zde jsou dobře vybudované postavy natolik, že si je oblíbíte a máte je rádi. Ale stejně vás napadne: je chyba ve mě nebo v čem, že někdy je moc postav a já vzpomínám kdo to byl? Dějů je také dost, ale člověk se nenudí. Ale nevadí trénuju mozek. Někdy se musím smát vduchu protože podle velkého počtu vražd v autorových knihách vzpomenu na Jessicu Fletcher. Styl psaní mi sedí. Poprvé dostávám do rukou knihu s jinými postavami a hlavním vyšetřovatelem Jiří Adamem z Dobrotína přesto si postavy člověk oblíbí a má stejně dobrý pocit po přečtení. Celou dobu jsem byla napnutá jak to vše doopravdy bylo. Něco jsem odhadla a celkový závěr překvapil. Líbí se mi nahlédnout do roku 1544. Jako dítko jsme si museli dělat čtenářské deníky na tomto webu si člověk vede ten novodobý, njn cca 30 let je 30let :)