Falešný polibek (2017) | Databáze knih

Falešný polibek přehled

Falešný polibek
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345227/bmid_falesny-polibek-gbQ-345227.jpg 4 1941 1941

Kroniky pozůstalých série

1. díl >

Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s úkolem ji zabít. Obklopena tajemstvím a lží Lia odhalí skutečnosti, které otřesou jejím životem.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , CooBoo

The Kiss of Deception, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Falešný polibek. Přihlašte se a napište ho.

Senza Jenka
15.02.2025 3.5 z 5

Je to napsané celkem mazaně. Protože jsem ale už četla Zlodějský tanec, což je série, která následuje...
Byly chvíle, kdy mě hlavní hrdinka dost štvala. Ale je nutné přihlédnout k faktu, že jako princezna neprožila úplně normální život. A v některých věcech je zkrátka mimo. Pěkné, i když příběh Kazi se mi líbil víc.

Lovehorses365
03.02.2025 4.5 z 5

Takžeee...
Tahle kniha byla moc fajn, ale upřímně jsem si celou dobu myslela že zabiják je princ a princ naopak zabiják. Pořád nechápu jak jsem k tomu mohla dojít ale hoodně mě překvapilo odhalení kdo je kdo.
Lia byla fajn, ale stejně jsem si nejlépe sedla se zabijákem.
To jsem celá já no...
:D

Capybara18
12.01.2025 5 z 5

Tak tohle byla bomba!!!
Ani jednu stranu jsem se nenudila, ale musím přiznat že zabijáka a prince jsem skoro ihned uhodla, ale to na knize vůbec nic nemění.
Od Mary E. Pearson si chci přečíst i zlodějský tanec a zlodějskou přísahu, protože to má moje sestra doma a dokonce mi to i povolila si přečíst!
(Zázrak)
Určitě v sérii budu pokračovat!
Moc doporučuji!

Abychom neopakovali historii, předávejme si příběhy od otce k synu, od matky k dceři. Neboť stačí jediná generace a dějiny i pravda budou ztraceny navždy.

Proč já? Někdo to musí být. Tak proč ne ty?

„Volám na ni, pláču, modlím se, aby slišela. Neboj se díte, ty příběhy jsou tu pořád. Pravda letí s větrem. Naslouchej a najde si tě. Já si tě najdu. “

Kniha Falešný polibek v seznamech

v Přečtených2 676x