Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte přehled

Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401366/bmid_letuska-z-economy-GJL-401366.png 3 483 483

Chtěli byste snídat v Paříži, obědvat v New Yorku a večeřet v Bangkoku? Tak to si vysněte jiné zaměstnání. Vtipné historky o mé kariéře letušky na Blízkém východě, o práci a životě v Dubaji, o lidech, se kterými jsem se setkala i o tom, že není všechno zlato, co se třpytí. Knížka vás potěší, možná i trošičku dojme, otevře oči, ale hlavně pobaví!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte. Přihlašte se a napište ho.

Mishka_a7
12.02.2025

Blábol a ztráta času.

skark
01.02.2025 4 z 5

Bezvadna oddechovka, nahlednuti do zivota ceske letusky v Dubaji, vtipne, humorne, vesele. Idealni, kdyz chcete neco cist a nechce se vam u toho myslet. :) I takove dny jsou... :)

JaneH
28.12.2024 3 z 5

Čteno jako e-kniha.
Nenáročné čtení, které vám dá spoustu vzpomínek z doby, kdy autorka byla letuškou. Od knihy jsem nečekala hodně, ale i tak mi tam něco chybělo. Nemyslím si, že vás to vyloženě nějak obohatí, pokud budete chtít vědět o životě letušky víc. Pokud vás ale baví Petra jako člověk, získat by si vás to mohlo.
Nejvíc mi ale vadilo, že je kniha napsaná až moc slangově a občas mi přišlo, že čtu něčí chat na facebooku, nikoliv knihu. Problém jsem měla i s užíváním smajlíků v textu a chybějící interpunkce za ním.
Knihu bych opravdu doporučila jen lidem, které zajímá Petra jako člověk, nikoliv život letušky.

Všechno nejlepší, Anno

21.12.2020

Vekslák z katolické rodiny nebo radosti a strasti letuškování aneb Tipy na letní čtení

22.07.2019

Knižní novinky (23. týden)

02.06.2019

Kniha Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte v seznamech