Lev není králem zvířat přehled
Josef Vágner , Naďa Schneiderová
Publikace přibližuje krásu a rozmanitost africké divočiny a hlavně zvířata žijící v této oblasti. Je plná nezvyklých zážitků, o které se částečně přičinil autorův přítel Murray. Obsahuje i barevné fotografie zvířat.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lev není králem zvířat. Přihlašte se a napište ho.
Od detstva milujem túto knihu o krásnej africkej prírode a dobrodružstvách p. Vágnera, ktoré v Afrike zažil. Pre deti, pre dospelých, výborne napísaná, so skvelým obrazovým materiálom.
Nejhlubší dojem si odnáším hlavně ze samotného Josefa Vágnera. Vyrazilo mi dech jaké všechny role na expedicích zastával.
Znervózňovalo mě uspořádání textů – hlavní text a nesouvisející příběhy v postranních sloupcích mě vyváděly ze soustředění.
Škoda, že bohatě zastoupené fotografie vyobrazují zejména africkou faunu! Mě by totiž dost zajímaly i fotky loveckých kempů, aut i vybavení.
Kniha Lev není králem zvířat v seznamech
Krásně ilustrovaná kniha o Africe. Skvělé záběry přírody i zvířat. Expedice Josefa Vágnera je popsaná zajímavě a poutavě.