Levandulové noci: Román z Provence přehled
Sophie Bérard (p)
Levandulové noci série
1. díl >
Mladá Isabell Tegenová žije v luxusu, avšak bez jakéhokoli pocitu naplnění. Ale teprve když se objeví konkrétní problémy v manželství, odhodlá se pro rázný krok, který jí má změnit život. Ze dne na den si sbalí své věci a vyrazí vstříc neznámu. Osud ji zanese do Provence, na statek rodiny Le Berových, k muži s uhrančivýma zelenýma očima, doprostřed kvetoucích broskvoní a levandulových polí...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
Die Lavendel Nächte, 2001
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Levandulové noci: Román z Provence. Přihlašte se a napište ho.
Moc krásný příběh, dojemný, místy smutný. Rodina Le Berových má mé sympatie a na jejich sídlo, bych si ráda zajela odpočinout. Zalehnout do postele pratety Germaine, umístěnou v sadu voňavých broskví :) :) :) Rozhodně se brzy chystám pořídit si druhý díl tohoto bezvadného románu.
Kniha Levandulové noci: Román z Provence v seznamech
2015 | Rudá jako rubín |
2014 | První stříbrná kniha snů |
2015 | Zelená jako smaragd |
2015 | Modrá jako safír |
2015 | Druhá stříbrná kniha snů |
Oddechovka, která nenadchne, neurazí. Pri čtení mě překvapilo že tohle skutečně napsala Kerstin Gier, kterou považuji za velice originální a talentovanou. Myslím že jako autorka má na víc, tahle kniha postrádá vše vtipné a neobvyklé a nabízí pouze levný kýč. Bohužel..