Řekni ano vévodovi přehled

Řekni ano vévodovi https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501909/bmid_rekni-ano-vevodovi-ZyO-501909.png 4 32 32

Lindow Castle série

< 5. díl >

Romantický příběh dívky vstupující do společenského života a prožívající všechny nesnáze a nástrahy, s nimiž se mladičké debutantky setkávají, než vystřízliví nebo než je potká štěstí. Slečna Viola Astleyová je tak nesmělá a nerozhodná, že ji děsí pouhá představa toho, že tančí s cizím mužem. Blížící se vstup do londýnské společnosti je proto pro ni noční můrou. Seznámí se s pohledným tichým farářem, a když upoutá jeho pozornost, ohrozí její bezúhonnou pověst vévoda, o němž si lidé hodně, a ne vždy s respektem, povídají. I Devin Lucas Augustus Elstan, vévoda z Wynteru, o sobě ví, že není žádný svatoušek... Je zvyklý dobývat ženy a nemíní se zastavit před ničím, aby se mohl oženit s Violou, přestože se domnívá, že je zamilovaná do jiného muže. Jako na tolik párů před nimi i po nich, čeká na milence i zde nelehké a osudové rozhodování.... celý text

Literatura světová Historické romány
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Say Yes to the Duke , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Řekni ano vévodovi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

kacenka6144
09.04.2024 4 z 5

Nebyla to má první knížka od této autorky, ale zatím určitě nejlepší. Viole se podaří s pomocí jejího okolí přeměnit z šedé tiché myšky do sebevědomé mladé ženy a z mrzoutského odtažitého vévody zase příjemný společník. Prostě dobře napsaná romantická knížka.

Edita1702
24.02.2023 5 z 5

Tenhle díl doporučuji přečíst je to pohodlné čtení a Devina jsem si hned oblíbila, jeho přístup k problémů je pro něj pohodlný a přesto účinný. Při čtení divadelního představení jsem se popukala smíchy.


Arsi
20.02.2023 5 z 5

Příjemná oddychovka

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Řekni ano vévodovi v seznamech

v Přečtených38x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce49x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech2x