Úspěšná smolařka přehled
Meg Cabot
Lizzie Nicholsová série
1. díl >
Lizzie Nichols má problém. Nejde o to, že by v nejmenším netušila, co si počít se životem, anebo že peníze určené na nájemné roztomilého bytečku na Manhattanu právě utratila za letenku do Londýna, kde hodlá navštívit svého dávného přítele Andrewa K čemu je plánovat si budoucnost, když to udělala zase? Víte, Lizzie totiž neudrží jazyk za zuby. Nejde o to, že na sebe prozradí kdeco. Ona totiž vybrebentí úplně všechno! Hrozí ji, že zničí vše, včetně šance najít si opravdovou lásku Musí se pokusit udržet jazyk za zuby, aby zachránila, co se dá.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , BB artOriginální název:
Queen of Babble, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úspěšná smolařka. Přihlašte se a napište ho.
Všechny knihy od této spisovatelky jsou velmi čtivé, tato nebyla výjimka. Určitě si přečtu i další díl.
Velmi čtivá kniha s celkem vtipnou zápletkou. Exkurze do dějin módy byla zajímavá, ale poněkud zbytečná. Konec byl nádherný, přesně takový jak má u tohoto žánru vypadat. Nicméně hlavní hrdinka a začátek knihy hrůza. Myslela jsem, že knihu odložím. Naštěstí jsem to neudělala a myslím, že celkově to byla velmi příjemná kniha. Bez dalšího dílu se, ale asi obejdu.
Kniha Úspěšná smolařka v seznamech
2004 | Krajina plná stínů |
2012 | Mezi láskou a smrtí |
2001 | Princezniny deníky |
2004 | Andělé smrti |
2011 | Nenasytná |
Knížka se mi moc líbila, četla jsem ji na dovolené a zaujala mě. Upřímně nechápu všechny ty argumenty, že jiné knihy od Meg Cabot jsou lepší, protože jsem jiné nečetla, takže nemohu porovnávat. Kniha se mi tedy moc líbila, akorát mi tam vadilo jedno sexuální slovo
( nebudu jmenovat, kdo četl, ví) ale jinak byla knížka celkem fajn a mohu všem doporučit. :-)