Lobo se zvrací! přehled
Alan Grant , Keith Giffen
Lobo je mrtvý! Všemi milovaný lovec lidí a masakrátor konečně zaklepal kanadama a odebral se do věčných lovišť. Přesně řečeno do Nebe, kde ho čeká hraní na harfu, pobíhání v noční košili a všeobjímající láska. Prostě humus. Je jasné, že tohle si Lobo nemůže nechat líbit a tak netrvá dlouho a nastolí v Nebi opravdové Peklo. Co na tom, že všichni už jsou mrtví a tudíž nemůžou zemřít - on s vykopnutou páteří nemá věčný život tu pravou šťávu.... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2004 , CrewOriginální název:
Lobo's Back's Back!, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lobo se zvrací!. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Ježatá, přeplácaná kresba mi jako jediná místy trochu překážela ale i tam nakonec převážil pozitivní dojem, protože většina oněch přeplácaných panelů není naditá obsahem samoúčelně a obsahuje spoustu vtipných a rafinovaných detailů. Jinak je to asi přesně to, co čekáte od synopse ve smyslu "Lobo si zařídí nesmrtelnost, protože vraždí anděly, démony i bohy v Nebi i Pekle a dělá tam bordel v takové míře, že ho tam ani tam nechtějí". Krvavý, nekorektní, ujetý bordel, jehož cílovka buď jste a pak si pošmáknete, a nebo to prostě není čtení pro vás. Já hlasuju pro možnost jedna.
Knižní novinky (39. týden)
20.09.2020
Kniha Lobo se zvrací! v seznamech
Chápu satiru. Chápu navážení se do společenských témat. Jsem všema deseti. Bohužel, dvojka Loba u mě má stejnou, ne-li horší pozici, jak Verhoevenova Hvězdná pěchota. Forma přebila obsah, a mě místy Lobo fakt dožíral svou přepálenou zvráceností. Do poloviny a dál už odmítám číst. Zbytek příběhů z lobova světa jde mimo mě.