Loki: Pán falše a lsti přehled

Loki: Pán falše a lsti
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478209/bmid_loki-pan-false-a-lsti-Qzu-478209.jpg 4 80 80

Než se mladý Loki střetne v boji tváří v tvář s Avengers, zoufale si přeje dokázat, že je schopný hrdina. Vypadá to však, že ho všichni podezřívají z darebáctví a zkaženosti… kromě Amory. Ásgardská čarodějka ve výcviku v něm vidí spřízněnou duši – někoho, kdo si cení magie a znalostí. A dokonce vidí i to nejlepší, co v něm je. Jenže když Loki s Amorou zapříčiní zničení jednoho z nejcennějších artefaktů na Ásgardu, je Amora vykázána na Zemi, kde její schopnosti pomalu a nesnesitelně mizí. Bez jediné spřízněné duše, která kdy pohlížela na jeho magii jako na dar, padá Loki stále víc do stínu a útrap svého všemi zbožňovaného bratra Thóra.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Alicanto (Egmont ČR)

Loki: Where Mischief Lies, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Loki: Pán falše a lsti. Přihlašte se a napište ho.

Teea
08.10.2024 3 z 5

Knihu jsem dostala k narozeninám, jsem fanouškem Marvelu a zejména Lokiho.
A kniha? Zklamání - text je dobře napsaný, rychle se čte, ale v knize se v podstatě nic nedělo než jsme se dostali ke konci.
Kniha to není špatná, jen nesmíte očekávat nic velkého, což na druhou stranu může být odůvodněno tím, že kniha je spíše zaměřena na mladší diváky kolem 13 roku.

Ronnie68
12.10.2023 4 z 5

Knihu jsem přečetla vcelku rychle ... a asi nepotřebuji nějak Mega propracovaný příběh... ale baví mě, když se krásně začnu a přenesu do děje... což tady se mě stalo... jen konec mi připadal až moc uspěchaný... ale jinak jsem byla spokojená...

Fiso
30.08.2023 2 z 5

(SPOILER) Ta knížka měla zcela nevyužitý potenciál. Čekala jsem něco lepšího, ale dostala jsem plochou zápletku s postavami, které byly buď skvělé, nebo nesympatické. Smrt paní S. byla naprosto zbytečná a neodůvodnitelná.

Knižní novinky (38. týden)

19.09.2021

Kniha Loki: Pán falše a lsti v seznamech