Večná vášeň přehled
Audrey Carlan
Lotus House série
1. díl >
Učiteľka jogy Genevieve Harperová nesie na pleciach obrovské bremeno. Po tragickej nehode rodičov sa stará o svojich dvoch súrodencov a robí, čo môže, aby vyžila. Hoci má len dvadsaťštyri rokov, vôbec nemá čas na mužov... hlavne na krásavcov, ktorí by jej mohli zlomiť srdce. Bejzbalista Trent Fox je fakt trieda, či už na ihrisku, alebo v posteli. Je jedným z najlepších pálkarov na svete. Nedávne zranenie ho privádza do Lotosu, centra jogy, kde spoznáva Genevieve, tmavookú útlu blondínku so šťavnatými perami, ktoré okamžite zatúži pobozkať, a nie len to. Pravidelné schôdzky s ohybnou sexi blondínou si poistí súkromnými hodinami, vďaka ktorým sa presvedčí, aká dokáže byť joga zmyselná. A neostane to bez následkov.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , Ikar (SK)Originální název:
Resisting Roots, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Večná vášeň. Přihlašte se a napište ho.
Tohle bylo strašně špatný. Naprosto souhlasím s komentářem Aghatte. Plytké postavy, děj, dialogy, já se styděla za autorku, že to napsala.
Jak se říká protiklady se přitahují.
Trent je frajírek a známá celebrita,který se zranil při zápase.
Genevieva je instruktorka jógy..taková šedá myška s těžkým životem.
Příběh z prostředí rehabilitace a jógy byl určitě originální a zajímavý s vůní sexu.
Takový jednoduchý ,roztomilý ,sladký, krátký a předvídatelný ,akorát tak aby se člověk nezačal nudit.
Trent hodil udičku a Viv se chytla :-D:-D:-D
Knižní novinky (6. týden)
02.02.2020
Kniha Večná vášeň v seznamech
2016 | Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen |
2020 | Věčná vášeň |
2020 | Posvátné místo |
2017 | Calendar Girl 2: Duben, květen, červen |
2017 | Calendar Girl 3 - Červenec, Srpen, Září |
New adult .... ne že by v tomto stylu literatury nemohl být sex, ale tahle kniha měla víc stran erotických než byl samotný příběh. To mě trochu zarazilo.
Nic méně já si příběh užila, zpestřením bylo prostředí jogy. To přidalo příběhu na zajímavosti.
Chemie, energie a jiskry mezi Trentem a Genevii přímo sršely.
Kniha má spád, čte se velmi rychle. Je nenáročná, sice má základní témata zemřelých rodičů, tedy pro Genevii není snadné vychovávat mladší sourozence, ale jinak vše plyne klidným tempem a nemáme tam žádné hurikány a jiné katastrofy.
Pokud chcete číst sexy oddechovou knížku, je to ta pravá.