Love × Style × Life přehled
Garance Doré (p)
Garance Doré – slavná fotografka, ilustrátorka, autorka a zakladatelka stejnojmenného vlivného módního blogu, který uchvátil miliony čtenářů na celém světě – napsala knihu, která vám o stylu řekne všechno, počínaje vnějškem (jak nosit džínovou bundu) až po nejniternější části (jak někoho milovat). Pařížské kavárny, ulice New Yorku a cestování po celém světě autorku naučily, že opravdový styl se omezuje na jedinou otázku: Díky čemu se cítí člověk krásný? Kniha vám poradí ve všem od kombinování různých stylů oblečení přes milostné vztahy po úspěšný život a kariéru.... celý text
Pro ženy Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2017 , EsenceOriginální název:
Love × Style × Life, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Love × Style × Life. Přihlašte se a napište ho.
O stylu se dozvíte opravdu málo, ale zato se dozvíte hodně o životě Garance Doré a o rozdílu mezi Pařížankami a Newyorčankami. Mě zajímal víc ten styl, takže mě to moc nezaujalo.
Kniha Love × Style × Life v seznamech
Nádherný vizuál knihy, který prostě chcete mít ve své poličce! Co se týká obsahu, tak bych čekala více informací z módního světa, tady se jedná opravdu pouze o příběhy ze života autorky. Stím jsem popravdě moc nepočítala a čekala od knihy něco jiného, proto dávám 3.5/5