Luna z lůna přehled
Barbora Englischová
Luna je zvláštní holčička. Mluví s hvězdami, duhu má jako klouzačku a mraky bere jako přátele, Jenže poslední dobou často pozoruje pozemský život a i když vnímá, že se tam dějí i složité věci, jedno jí nedá spát. Chtěla by poznat dotek. A aby toho nebylo málo, tak na hřiště, kam dobře vidí, chodí jeden kluk a touží po sestře. Kouzelný příběh pro děti i jejich rodiče, který otevírá jiné možnosti vnímání běžných starostí.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Luna z lůna. Přihlašte se a napište ho.

To Je tedy paskvil.
Střídání postav v dětské knize, to jsem ještě neviděla.
Ilustrace jsou dost děsné,
Tlačení na pilu v podobě vznosných mouder.
Neumím si představit, kterému dítěti bych knihu chtěla číst.
Autorku znám z jejích videí o splnění různých přání, myslím, že je úspěšná a oblíbená, mně ale její styl nesedí, vadí mi hlas, intonace i násilné vyřvávání hesel do světa. Psaný projev má ještě horší než mluvený.

Pěkně zpracovaný příběh o Luně a jejím přání a o kamarádství Emmičky a Páji, který ji radí, jak řešit své problémy a ona má velikou radost, když se ji něco podaří pochopit a tím změnit pohled na věc..
„Někteří netřídí ani odpadky, natož myšlenky.“
Kniha Luna z lůna v seznamech
v Mé knihovně | 11x |
2021 | ![]() |
2022 | ![]() |
2023 | ![]() |
2022 | ![]() |
2023 | ![]() |
Moc milý příběh. Líbí se mi hezky popsané techniky na řešení některých nechtěných situací/stavů mysli. Dcerce stačí připomenout, ať si naplní bublinu hezkými zážitky a hned ví, proč a jak na to. Krásné ilustrace. Co bych malinko vytkla - překlepy, které se ke konci knížky množí. Ale nevadí, aspoň to děti drželo ve střehu a opravovaly mě.