Lvice v erbu krále přehled
Michaela Vaščíková
Středověká romance plná krásných dam, odvážných rytířů, lásky a nečekaných zvratů. Dobrodružství jak na bitevním poli, tak i na tom milostném. Isabel se stává ženou sebevědomého a pyšného krále Filipa, který své zemi vládne tvrdě, ale spravedlivě. Mladá dívka je do svatby nucena přesto, že miluje jiného. A po odhalení její údajné zrady ji má stihnout krutý trest. Tomu naštěstí zabrání její věrná služebnice Sára. Král díky ní své ženě odpustí a začne chápat, čím pro ni je. Cizím a krutým hromotlukem. A tak se nečekaně pokusí získat její srdce. Isabel se však cítí být v pasti. Do všeho navíc zasáhne náhlé přepadení tvrze jejího otce. Mnohá další dobrodružství, bitvy a úskalí odhalí pravou tvář lásky nejen králi.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lvice v erbu krále. Přihlašte se a napište ho.
,, Láska je tak jednoduchá,ale cesta k ní je někdy velmi krkolomna,,. Příběh má vse co mám ráda historii,boje, intriky,zradu ale hlavně romantiku a lásku. Často docházelo ke zbytečným nedorozumění, protože selhala komunikace. Oddechová kniha na pár dní
Kořist, Ty chladné oči a další knižní novinky (11. týden)
12.03.2023
Kniha Lvice v erbu krále v seznamech
Příběh je poutavý a vývoj postav pozvolný. Jazyk autorky je velmi vznešený a jemný, hodí se k příjemnému večeru u dobrého pití a teplém krbu.