Něžný válečník přehled
Johanna Lindsey
Ly-San-Ter série
3. díl
Brittany Callaghanová neměla do svých osmadvaceti let velké štěstí na muže, hlavně kvůli své mimořádné výšce, přestože její spolubydlící se jí neustále snaží najít vhodného partnera. Není tedy divu, že Brittany naprosto okouzlí přes dva metry vysoký mladý muž s plavou hřívou, zlatavou pletí a vypracovanými svaly. Netuší však, že se zamilovala do mimozemšťana pocházejícího z planety vzdálené od Země několik světelných let. Považuje ho pouze za cizince a později za účastníka jakéhosi nesmyslného projektu. Jak může dopadnout setkání dvou lidí naprosto rozdílných kultur? Najde Brittany trvalou lásku, jaká pro ni na Zemi nebyla?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2004 , Ikar (ČR)Originální název:
Heart of a warrior, 2001
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Něžný válečník. Přihlašte se a napište ho.
Musím uznat, že jsem se bavila od začátku do konce. I když to většinou bylo na téma "A to myslí autorka vážně?!".
V knihovně jsem si na obálce za hlavní hrdinkou nevšimla té vesmírné lodě. Chyba, velká chyba. Ač jsem se snažila začíst, nedokázala jsem to. Ty vesmírné názvy, to, co tam řešili... Fakt ne. Chvíli jsem se řehtala, ale pak mě to začalo štvát. Možná číst to pod vlivem nějakých omamných látek, dávalo by to větší smysl. Takže toto už fakt ne.
Pro mě osobně: ODPAD.
Ale přečetla jsem jen pár stran a pak nárazově prolistovala knížku, takže nemám nárok hodnotit a nebylo by to úplně fér, proto hlasovat nebudu.
Kniha Něžný válečník v seznamech
vesmír romance historické romance
2001 | Bouřlivé objetí |
1999 | Řekni, že mě miluješ |
2001 | Okouzlení |
2012 | Dokonalá partie |
2001 | Zajatá nevěsta |
Čtení této knihy - křížence sci-fi a sladké romantiky bylo pro mne zvláštní. Znovu bych do toho nešla. Ovšem jsem ráda, že jsem četla a udělala si svůj názor. Zkus to taky. Změna je život. :-)) Může se stát maximálně to, že se rád/a vrátíš zpět k oblíbenému žánru ;-)