Léto lásky přehled

Léto lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503869/bmid_leto-lasky-ZkJ-503869.jpeg 4 246 246

Lynnwood Falls série

1. díl >

Tam, kde na tebe čeká láska.... Hope je úspěšná veterinární lékařka v New Yorku a vede tam příjemný život s přítelem Colinem. Buduje kariéru, užívá si všech výhod městského života a pomalu si nedovede představit, že by se mohla vrátit do rodného městečka: do Lynnwood Falls. Dokud ji k tomu nepřiměje nehoda v rodině. Hope přechodně vypomáhá ve veterinární ordinaci svých rodičů, kde pracuje i Ryan – přítel z dětství a první velká láska. Jejich vztah ale před lety ukončila hádka. I nyní mají neustálé rozepře, jež je nijak nesbližují. Mezi Hope a Ryanem, který ji nikdy nepřestal milovat, leží dva velmi rozdílné světy. I přesto se Hope v malém, přehledném městě zase cítí jako doma. A nakonec se bude muset rozhodnout, kam vlastně patří.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

Sommer der Liebe, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léto lásky. Přihlašte se a napište ho.

Ludmila91
09.11.2024 5 z 5

Milé pohodové čtení

whiolet
09.08.2024 3 z 5

Byli to čtivé a milé čtení.
Bohužel jsem tomu kouzlu roztomilého Lynnwood Falls tak úplně nepropadla.

petulkapeta
28.07.2024 4 z 5

Navštívit Lynnwood Falls bylo kouzelné a potkat Hope a Ryana, oba tak zapálené do práce pomoct zvířatům. Užila sem si jak se postupně znovu do sebe zamilovaly.

Vychází Povídky, které pomáhají a další knižní novinky (34. týden)

21.08.2022

Kniha Léto lásky v seznamech