Pak ses objevila ty přehled
Helen Paris
Lynnwood Falls série
Annabellina existence je v ohrožení, potíží v její kavárně je po matčině smrti stále víc. Celé městečko Lynnwood Falls stojí při ní – včetně Willa. Když Annabella jedné studené zimní noci uvízne s autem, je to on, kdo ji přispěchá na pomoc. Přitom s ním vlastně není vůbec zadobře, a vyhýbá se mu už od té doby, kdy ji bez omluvy nevyzvedl na závěrečný školní ples, na který se tolik těšila. Když se později dozví jeho pravé důvody, velice ji to zasáhne. Na večírku přátel Elly a Brandona ho pod větvičkou jmelí políbí a pak se to stane: až po uši se zamiluje. Avšak Will se zapřísáhl, že si nikdy žádný pevný vztah nedovolí... Čistá romantika, dobrosrdečné postavy a spousta dramatických scén, barvitě vylíčených do posledních podrobností – to vše nabízí druhý díl romantické řady odehrávající se v tentokrát zasněženém a vánočně naladěném idylickém maloměstě Lynnwood Falls ve státě Maine. Kromě poutavého příběhu nás autorka seznámí i se životem a zvyky v této oblasti USA.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , RedOriginální název:
Und dann kamst du, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pak ses objevila ty. Přihlašte se a napište ho.
„Každé rozhodnutí, i to, které vypadá bezvýznamně, se týká celého zbytku vašeho života. Můžete si to usnadnit, strčit hlavu do písku a předstírat, že nic nevíte. Ale pak budete žít v neustálém strachu a ten nepřejde, dokud se svým pronásledovatelům nepo- stavíte. Anebo můžete udělat krok kupředu. Bude to vyžadovat hodně odvahy. Možná se přede všemi ztrapníte. Ale potom snad budete svobodnější."
Tak příběh Willa byl zajímavý,zejména jeho minulost, a co teprve Anabell. Byl jejím hrdinou a laskou už před lety. Ti dva krásný pár.
Příjemné čtení, které plynulo. Samozřejmě oddechovka u které víte sice co se stalo, ale opravdu dobře se to četla. Ani jsem nečekala že knihu zhltnu za dva dny
Ticho ve tmě, Pak ses objevila ty a další knižní novinky (5. týden)
29.01.2023
Kniha Pak ses objevila ty v seznamech
2022 | Léto lásky |
2023 | Pak ses objevila ty |
2023 | Má cesta k tobě |
2024 | Klub neviditeľných žien |
Příjemné odpočinkové čtení na neděli. Bylo hezké setkat se znovu se všemi postavami z Lynnwood Falls, které už známe z předchozího dílu. Willův příběh byl smutný, ale ocenila jsem, že stál o napravení vztahů s Jayem a pomohl mu začít znovu. Rovnou se pustím do 3. dílu této milé série.