Lži se mnou přehled
Sabine Durrant
Všechno to začne malým zalháním. Takovým, jakého jste se už někdy dopustili všichni – třeba když potkáte dávného známého, na kterého chcete z nějakého důvodu udělat dojem. A tak příběh svého života trochu přikrášlíte, aby na tohohle šťastně ženatého právníka se dvěma dětmi a nádherným domem patřičně zapůsobil. A dřív, než se nadějete, vás známý do toho domu pozve na večeři, a krátce nato se vám naskytne možnost strávit s jeho rodinou a přáteli dovolenou – a vás láká stát se na chvíli součástí jejich života, takového, o jakém jste vždycky snili… Jenže tenhle život nakonec není tak dokonalý, jak se na první pohled zdálo. Ve chvíli, kdy se potíte pod neúprosným řeckým sluncem a toužíte uniknout všudypřítomnému napětí – ve chvíli, kdy vám začne docházet, že pravda sice může být bolestná, ale skutečnou škodu dokážou napáchat lži… … Inu, v té chvíli už je možná pozdě.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2019 , Mladá frontaOriginální název:
Lie With Me, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lži se mnou. Přihlašte se a napište ho.
Od knihy jsem po všech recenzích vůbec nevěděla, co čekat... Ale mě samotnou kniha moc překvapila a předčila mé očekávání. Za mě rozhodně 4*.
Nakonec se z této knihy vyklubala velice ctiva kniha. Lhát se opravdu nevyplácí. Dle mého si zaslouží lepší hodnocení.
Knižní novinky (11. týden)
10.03.2019
Kniha Lži se mnou v seznamech
Tohle mě bavilo, nejvíc asi proto, že jsem vůbec nevěděla, kam to bude celé směřovat. Je osvěžující číst po dlouhé době thriller, jehož děj není lehce předvídatelný.