Tak trochu môj přehled
Barbora Astor
Môže vo svete šoubiznisu vydržať aj taký krehký cit, ako je láska? Patrím medzi tých, ktorým život plynie bez nečakaných výkyvov, a hoci nie je odrazom mojich snov, nesťažujem sa. Vďaka práci v hoteli dokážem bratovi zaplatiť školné na univerzite, i keď som sa preto vzdala vlastných študijných plánov a povestných vysokoškolských večierkov. Namiesto toho sa po práci vraciam do prázdneho bytu, kde si dni občas krátim pečením. Všetko sa zmení, keď mi do života vpadne on. Hayden Stark, jeden z piatich členov známej chlapčenskej kapely. Bohatý, slávny a nesmierne príťažlivý. Celý svet mu leží pri nohách. Naše stretnutie v šere hotelovej izby bol vlastne omyl. Ale čo ak sa omyly stávajú preto, aby sme zistili, čo nám skutočne chýba? Z iskierky sa rozhorí oheň, a hoci sa tomu bránim, Hayden si ma postupne získava. City k nemu ma pohlcujú intenzitou, akú som doteraz nepoznala. Lenže neúprosný svet šoubiznisu nepraje našej láske a s Haydenom čelíme mnohým prekážkam. Dokážem nájsť silu aj vtedy, keď osud kruto zasiahne a ja musím každý deň bojovať za to, aby zostal aspoň tak trochu môj? Prečítajte si prvú časť voľnej série Môj od slovenskej autorky Barbory Astor, ktorá si na internete našla tisícky nadšených fanúšikov.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tak trochu môj. Přihlašte se a napište ho.
Tak nějak jsem se nechala těmi úžasnými recenzemi zlákat a jedině dobře. Celý příběh jsem si užila. Autorka má skvělý styl. Je to čtivé a na konci jste co by dup. Co se mě týče, příběhy z hudebního prostředí a příběhy, kde je hlavní osoba celebrita si pečlivě vybírám. Mám prostě radši jiné prostředí než svět showbyznysu. I tak jsem pár skvělých knih z tohoto prostředí přečetla a teď se k nim přidá i příběh Becky a Haydena.
Věděla jsem, že začátek bude rychlý. Proto jsem se na to připravila. Pořád to nějak šlo, říkám si to docela jde, jasně láska na první pohled. Ovšem pak to nabralo dost rychlý spád. A světe div se - ani mi to nevadilo. Cítíte, že je to ten člověk, na kterého čekáte, cítíte, že je to takto správné. Tak že, proč ne. Určitě existuje hodně párů, co to tak mělo ve skutečnosti. Já osobní zkušenost nemám, ale může to být hezké :-).
Becky byla sympatická, pracovitá a líbilo se mi, jak pekla. Hayden byl ze začátku miláček, okouzlil mě stejně jako Becky, pak mě ale štval :-). A snad poprvé jsem si asi trochu více oblíbila vedlejší mužskou postavu než hlavní - a to Neala. Měli jsem tu i nějakou tu kapitolu z jeho pohledu, tak že super. Ale i tak jsem samozřejmě Becky a Haydenovi fandila a doufala, že to nakonec dobře dopadne.
Myslela jsem si, že se příběh bude ubírat trochu jiným směrem a ten zvrat jsem opravdu nečekala. Klobouk dolů před Becky, jak to vše zvládala. Bylo to ohromně těžké období, ale ona byla silná.
Epilog mohl být delší, ale jsem si jistá, že o těch dvou v dalších knihách rozhodně uslyšíme. Podtrženo sečteno, jestli váháte, tak už neváhejte a rovnou si knihu kupte. Těším se na pokračování, kde bude hlavní postavou Neal. Už abych držela v rukou jeho příběh.
Jedním slovem woow. Zajímavý příběh, hodně citově těžký. Becky mi ihned padla do oka, její náhodné setkání s Haydenem, bylo jak z filmu. Každopádně proč ne. Ale po jeho nehodě, to byl teprve příběh. Becky byla silná, že to vše tak zvládala, jeho prohřešky, ztracené vzpomínky, nedokážu si představit být v její kůži.
Prožívat těhotenství sama určitě také nebylo lehké, každopádně jsem myslela, že Hayden se k tomu postaví trochu lépe. Konec docela uspěchaný, autorka ho odbila na pár stran. Každopádně krásný happy end pro Heather, které má oba dva rodiče.
Velice se mi líbil Neal, Emma a Anna! Nádherné postavy, které mi přirostly k srdíčku.
Knižní novinky (44. týden)
31.10.2021
Kniha Tak trochu môj v seznamech
#taktrochumoj @barbora.astor.author @venupress
Prvá časť série Môj. Uhá, to je citoslovce...možno sa to ani nezaraďuje medzi slová, ale čo k prvej časti napísať? Možno
Rýchly sobáš, utajovanie tejto skutočnosti... mali čas sa spoznať, zamilovať, a keď už toto tajomstvo prezradili...
Nehoda, ktorá zmenila všetko...
Dokázali by ste sa aj teraz zamilovať do svojej polovičky aj druhýkrat? Bee bola silná a prekvapivo rozumná ženská. Ja by som spravila veľké haló až potom by som rozmýšľala. Nenudila som, scény boli dopísané, veľmi dobrá gradácia.
Ku konci mi už prekážalo "drží môj pohľad." Bolo tam toho veľa.
Príbeh Bee, Haydena a Neala som si užila. Scény ma poháňali čítať ďalej a ďalej.
4,5/5
Ďakujem autorke za knihu.
#recenzianika #knihy #knihomolka #knihomoli #tipnaknihu #tipnaknihu #tipnaknihu #book #booklover #laskakuknihám #laskakukniham #mamacita #mamacita #books #bookstagram #recenzienika #spolupracasnikou