Má mě rád, nemá mě rád přehled
Sally Thorne
Lucy Huttonová a Joshua Templeman se nemají rádi. Není to jen tak nějaké obyčejné nepřátelství nebo prostá nesnášenlivost. Nenávidí se celým srdcem a nebojí se dát si to pořádně najevo, a přitom jsou nuceni obývat společnou kancelář vydavatelského domu. Lucy nemůže vystát Joshuovu upjatost a perfekcionismus, on zas pohrdá jejím spontánním přístupem a bláznivě barevným oblečením. Teď se však ještě ke všemu dozvídají, že jeden z nich má být povýšen. Bitva se rozhořívá naplno a Lucy je odhodlaná nevzdat se, i když se jí tahle hra začíná vymykat z rukou. Možná že k Joshuovi zas tak velkou nenávist necítí. Možná ani on k ní. Možná je od vášnivé nevraživosti k lásce překvapivě blízko.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , Ikar (ČR)Originální název:
The Hating Game, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Má mě rád, nemá mě rád. Přihlašte se a napište ho.
Pěkná obálka, ale příběh nezaujal. Vypravěčem je totiž pouze Lucy. Asi by se mi líbilo, kdyby se její kapitoly střídaly s kapitolami z pohledu Joshe.
Vychází Čtenářský diář 2023, Sváděj mě a další knižní novinky (35. týden)
28.08.2022
Láska a jiná slova, Smějící se bestie a dalších 60 knižních novinek (17. týden)
24.04.2022
„Láska a nenávist jsou protipóly jedné a té samé hry, kterou musíte vyhrát. Proč? Jde o vaše srdce a ego. Věřte mi, já bych to měla vědět.“
Kniha Má mě rád, nemá mě rád v seznamech
Väčšinu času ma príbeh nebavil. Čakala som, že to bude vtipná romantika, taká akurát na príjemné odreagovanie, no bola to prevažne nuda. Postavy nie veľmi sympatické, ich detinské správanie mi liezlo na nervy a na to, ako Lucy údajne tvrdo makala, že nemala ani čas navštíviť rodičov, tak som mala pocit, že do práce chodí len preto, aby sa neustále obzerala v lesklých povrchoch pracovne, rúžovala si pery alebo pozorovala Joshuu.