Macecha přehled

Macecha
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419181/bmid_macecha-PfW-419181.jpg 3 47 47

Jeanie to v životě nikdy neměla snadné. Spolu s mladší sestrou Marlenou prožila ne zrovna idylické dětství, partnerství jí nevyšlo a po čtyřicítce žila sama s dospívajícím synem – dokud nepotkala Matthewa, staršího zajištěného muže, který ji nosí na rukou a probouzí v ní naději na nový začátek. Matthew má z předchozího manželství dvě děti a čtrnáctiletá Scarlett dává Jeanie nepokrytě najevo, že si s ní na šťastnou rodinku hrát nehodlá. To je ale přece normální reakce a časem se to určitě spraví… Problém je, že Jeanie má ve své minulosti nepříjemné tajemství, které teď její křehké štěstí ohrožuje. Venkovský dům, kam se k Matthewovi nastěhovala, je navíc plný záhad a podivných zvuků. Kdo si to s ní pohrává a posílá jí nenávistné vzkazy, co se skrývá za zamčenými dveřmi a v temném koutě zahrady? Snad sestry odhalí pravdu včas. Každá pohádka přece musí mít dobrý konec. Nebo ne?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Mladá fronta

The Stepmother, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Macecha. Přihlašte se a napište ho.

Noisette73
22.07.2023 3 z 5

No, zvrácená pohádka pro dospělé, tupá hlavní hrdinka, otravný hlavní hrdina, který mě oslovení kotě na každé stránce neskutečně štval a Kayu bych s chutí nakopla, nic moc.

Heide
22.02.2022 3 z 5

Ráda bych napsala dobrá, odpočinková kniha s napínavým dějem, ale.... Jak už napsala jedna čtenářka pode mnou, třičtvrtě knihy se četlo velmi dobře, závěr to bohužel všechno pokazil. Hodnotím jako průměr.

playada
24.10.2021 3 z 5

Třičtvrtě knihy napínavé a výborné. Závěr s prominutím " děsný ". Nevím co se s autorkou v závěrečných fázích psaní stalo... Obávám se, že pointu vymyslel někdo jiný. Někdo bez talentu .

Knižní novinky (40. týden)

29.09.2019

Kniha Macecha v seznamech