Madame Cannelle přehled

Madame Cannelle
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482630/bmid_madame-cannelle-zYW-482630.jpg 5 4 4

...niekedy si stačí spomenúť. Jej život pripomína vôňu škorice. Je intenzívny, prenikavý, popretkávaný sladkými náhodami. Keď ju osud rozdrobí vo svojich dlaniach ako vzácne orientálne korenie, nevzdá sa. Pozbiera všetky odrobinky nádeje a upečie z nich jablkový koláč. Skutočný príbeh napísaný dojímavo nežne a s ľahkosťou.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Madame Cannelle. Přihlašte se a napište ho.

eviku10
25.11.2024 4 z 5

So spisovateľskou sme sa stretli na besede v kúpeľoch Brusno (stredné Slovensko). Vtedy som sa prvýkrát dozvedela o nej a jej tvorbe. Je to zaujímavá žena s bohatým životom prežitým naplno. Je optimistická, veselá a plná energie, ktorú rozdáva okolo seba. Jej kniha je obrazom jej duše, plynúcim tokom udalostí, zážitkov a zaujímavého čítania. Striedajú sa tu témy detstva prežitého s ťažkou chorobou, stretnutie osudového muža, pôrod aj potrat, nadšené podnikanie, založenie chránenej dielne, výroba reprezentatívneho ručného papiera, zákerná choroba aj alternatívna liečba, no v neposlednom rade spoznávame psychotronické schopnosti autorky, jej záujem o alternatívne terapie, hypnotické techniky, firewalking , tarotové výklady, spoznávame kruhový domček, atď. atď.
A to všetko s nadhľadom a láskavosťou.
Odporúčam. Pútavé, motivujúce a inšpiratívne čítanie.

Jankaskul
17.10.2021 5 z 5

Požičiam si z slová z knihy..O zmesi ľudskosti namiešanej v tom najkrajšom pomere.

Kniha Madame Cannelle v seznamech

Autorovy knížky