Zabije tě přehled

Zabije tě
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460873/bmid_zabije-te-Ots-460873.jpg 4 169 169

Maddie Ivesová série

< 2. díl

Grace Hughesová leží zkopaná na podlaze koupelny a snaží se popadnout dech. Už nemůže ignorovat prostou pravdu: musí odejít, jinak ji její násilnický partner zabije. Grace je vězněm ve vlastním domě, má však plán, jak se osvobodit. Pomůže jí seržantka Maddie Ivesová. Ta momentálně pracuje v týmu, který se specializuje na pomoc obětem domácího násilí. Jenže netuší, že žena k ní nebyla zcela upřímná a vše je mnohem horší, než se na první pohled zdá. Grace běží čas. Musí utéct, jinak zemře. Zabije tě je druhá kniha z nové detektivní série s mladou ambiciózní vyšetřovatelkou Maddie Ivesovou a věčně nabručeným inspektorem Harrym Blakerem.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Kalibr

He will kill you, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zabije tě. Přihlašte se a napište ho.

eMKay86
13.12.2024 5 z 5

Bude někdy třetí díl?? Tahle série se mi moc líbí. Vyšetřovatelské duo Harryho a Maddie. Vztah, který má pro mě trochu přídech otce a dcery, co Harry nikdy neměl, je nanejvýš sympatické.

Osobně se mi víc líbilo "Sleduje tě", větší propojenost příběĥů. Tady mi to přišlo jako by mi někdo hodil díly sķládačky co do sebe zapadnou až na úplném konci.

Domácí násilí je silný příběh, říkáte si, dyť mohla tolikrát odejít, říct si o pomoc, je snad úplně blbá?

Ze své naštěsťí malé zkušenosti..partner ve vás vyvolá pocit, že jste k ničemu, zasloužíte si to, a když jste tak neschopná, kdo jiný by vás ješte mohl mít rád kromě něj? Těžké a pro někoho nepochopitelné téma.

katasukivasukim
22.11.2024 4 z 5

Opět velice zajímavá kniha.Stejně jako předcházející díl.Svižná propracovaná detektivka se spoustou akcí a překvapení.Jo, super.Těším se, že snad bude další díl.

fis.rena
29.09.2024 4 z 5

"Craig pečlivě zatahuje žaluzie...
Věděla,že nesmí vydat ani hlásku,jinak Craig utáhne svěrák ještě víc. Cítila štiplavou bolest,ruka se jí odkrvovala a měla pocit,že jí čelisti drtí kost. Hlasitě vydechla,nemohla si pomoct..."

Domácí násilí je pro mě nepředstavitelné. Nechápu,co ty ženy pudí k tomu,aby v takovém toxickém vztahu zůstávaly. Jde jim o život. Kam se vytratil pud sebezáchovy? Strach z partnera je zřejmě jasně mocnější než cokoliv jiného.

Tento díl je určitě lepší než ten pilotní a dá se číst samostatně úplně na pohodu. Maddie a Harry se jeví jako dobrá spolupracující dvojka do dalších dílů a taky doufám,že Maddie nechá Vinceho zabodovat :)

Nové mrazivé thrillery za výjimečné ceny

25.07.2021

Knižní novinky (18. týden)

02.05.2021

Kniha Zabije tě v seznamech