Domina přehled
L.S. Hilton
Judith Rasleighová to dokázala. Žije v luxusu uprostřed Benátek životem, o kterém vždy snila – a pro který by lidé vraždili. A ona vraždila. Je tu ovšem ještě někdo, kdo ví, co všechno má na svědomí. Judith se může vykoupit jedině tak, když najde obraz nevyčíslitelné ceny, obraz, o kterém si ani není jistá, že existuje. Navíc není sama, kdo ho hledá. Hra se poněkud změnila: tentokrát nemá vše ve svých rukou, protože stojí proti nepříteli mocnějšímu a neúprosnějšímu, než by ji kdy napadlo...... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2017 , Ikar (ČR)Originální název:
Maestra 2: Domina, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domina. Přihlašte se a napište ho.
Oproti prvnímu dilu je tady min erotiky a vic detektivního žánru a thrilleru. Judita mi prijde hodně naivní, ale taky ji to dobre páli a dokáže si dat veci dohromady. Tesim se na zakončení. Příjemná oddychovka.
Knižní novinky (6.11. - 19.11.)
07.11.2017
Kniha Domina v seznamech
v Mé knihovně | 169x |
Tahle kniha mi absolutně nesedla. Nejen, že mi hlavní hrdinka je opravdu nesympatická, ale ani děj pro mě nebyl úplně uvěřitelný. Umělecké prostředí mi není blízké a často jsem si říkala, že ta ženská musí být úplně pošahaná a taky musím mít obrovskou sílu.