Domina přehled
L.S. Hilton
Judith Rasleighová to dokázala. Žije v luxusu uprostřed Benátek životem, o kterém vždy snila – a pro který by lidé vraždili. A ona vraždila. Je tu ovšem ještě někdo, kdo ví, co všechno má na svědomí. Judith se může vykoupit jedině tak, když najde obraz nevyčíslitelné ceny, obraz, o kterém si ani není jistá, že existuje. Navíc není sama, kdo ho hledá. Hra se poněkud změnila: tentokrát nemá vše ve svých rukou, protože stojí proti nepříteli mocnějšímu a neúprosnějšímu, než by ji kdy napadlo...... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2017 , Ikar (CZ)Originální název:
Maestra 2: Domina, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domina. Přihlašte se a napište ho.

Oproti prvnímu dilu je tady min erotiky a vic detektivního žánru a thrilleru. Judita mi prijde hodně naivní, ale taky ji to dobre páli a dokáže si dat veci dohromady. Tesim se na zakončení. Příjemná oddychovka.
Knižní novinky (6.11. - 19.11.)
07.11.2017
Kniha Domina v seznamech
v Mé knihovně | 172x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Tahle kniha mi absolutně nesedla. Nejen, že mi hlavní hrdinka je opravdu nesympatická, ale ani děj pro mě nebyl úplně uvěřitelný. Umělecké prostředí mi není blízké a často jsem si říkala, že ta ženská musí být úplně pošahaná a taky musím mít obrovskou sílu.