Maestra přehled

Maestra
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/365812/maestra-Znj-365812.jpg 2 365 365

Maestra série

1. díl >

Judith je slušné děvče. Pracuje přece v uznávané aukční síni, s nikým nechodí, na večírky ji neužije. A když přijde o práci, protože odhalí podvod s obrazem, zdá se, že odstrkovaná hodná holka ke štěstí tentokrát nepřišla. Jenže věci nejsou vždycky takové, jaké se zdají. A Judith není odevzdaná tichá květinka. Je to cílevědomá žena, kterou není radno podceňovat, a velmi dobře placená společnice na úrovni, která s klientem odjede na Francouzskou riviéru. Tím ovšem všechno teprve začíná. Drsný thriller ze světa aukčních sítí, vysokých peněz a neomalených praktik si podmanil nakladatele v téměř 30 zemích světa a vyšvihl se hned po vydání na nejprestižnější žebříček The New York Times.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Maestra. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (123)

Katy_vKnihách
10.09.2023 2 z 5

"Žádný thriller vás letos nebude šokovat tolik jako Maestra..." Tak s tím rozhodně souhlasím. Je to nejlepší věta z celé knihy, a to se nachází na obálce. Protože tohle šokuje spoustu lidí stylem, jakým je to napsané. Nazývat tohle thrillerem, je hodně silné slovo. Autorka se tu dost neúspěšně snaží spojit téma umění (dost podrobně), téma módy (dost únavně a otravně), téma sexu a téma vražd. Ale ani jedno téma ji nezapadá do toho druhého, tudíž jsou z toho celého příběhu jen osekané části ze zmiňovaných témat. O napětí tu rozhodně nemůže být řeč. Nemáte tu s kým sympatizovat, protože hlavní hrdinku si rozhodně neoblíbíte (věřte mi). A ještě ke všemu je to, bráno jako celek, tak nesympatické, místy nechutné, že už se k tomu nechcete vracet. Ano, obálka říká pravdu...v šoku z toho zůstanete. Ale, ne v pozitivním slova smyslu.

knihomolka525
25.07.2023 odpad!

Děj se silně erotickým podtextem.Knihu mám ,zakoupenou za pár korun,doma možná víc jak rok.Nějak se mi do ní nechtělo a právem.Tohle není téma pro mě.


Kačkalka
01.06.2023 1 z 5

Přidávám se k těm, kteří knihu nedočetli. Snažím se knihy vždy dočíst a dát jim šanci, ale toto byla pro mě zbytečná ztráta času. Vůbec se mi kniha nelíbila. Ani hlavní hrdinka, ani příběh, nudila jsem se.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Je tu další Knihománie

18.10.2016


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Maestra v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených512x
ve Čtenářské výzvě62x
v Doporučených4x
v Knihotéce255x
v Chystám se číst167x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

pro ženy thrillery

Autorovy další knížky

L.S. Hilton
britská, 1974
2016  42%Maestra
2017  48%Domina
2021  60%Ultima