Magická padesátka přehled
Marcela Košanová
Ve třinácti kapitolách své optimisticky laděné knížky popisuje autorka konkrétní osudy řady žen, které po dovršení padesátky zůstaly po rozvodu osamělé a bez naděje, a nabízí netradiční řešení jejich nezáviděníhodné situace. V nenáročné knížce autorka odhaluje předsudky související se středním věkem a stářím a hlavně oponuje představě, že žena na prahu stárnutí se musí vzdát myšlenek na plnohodnotný život a lásku. Zdůrazňuje klady středního věku a snaží se čtenářkám vštípit pocit, že nikdy není pozdě na nové zážitky a nový vztah, začít znova a lépe závisí jen vlastní na vůli a odvaze. Jako bonus nabízí u každého případu speciální kouzla, magické praktiky a rituály profesionální čarodějky, které mají čtenářkám v boji se stárnutím a pasivitou pomoci. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Magická padesátka. Přihlašte se a napište ho.
Nechce se mi věřit,že příběhy končí tak šťastně .Kniha se čte skoro sama .Ale upřímně sama na takové štěstí moc nevěřím
Kniha Magická padesátka v seznamech
2002 | Čarodějnický slabikář |
2008 | Magická padesátka |
2009 | Čarodějnický kalendář |
2008 | Kateřina v zemi Ásů |
2012 | Kuchařka pro čarodějky |
Byt se mi padesatka ani z daleka neblizi, zatim , tak se knizka suprove cetla. Vřele doporučuji.