Magicky ženská přehled

Magicky ženská
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/308520/bmid_magicky-zenska-Ovb-308520.jpg 3 77 77

Chci s vámi sdílet svůj osobní příběh cesty ke kráse. Protože věřím, že příběhy inspirují. Vezmu vás na cestu světem ženské krásy. Na cestu zevnitř ven. Chci vám ukázat, že i vy můžete spojit svoji vnější krásu s vnitřní krásou vaší duše. I vy si můžete ve svém životě dopřát každý den chvilku, kterou vy i vaše krása potřebujete. I vy se umíte poprat s démony a negativními myšlenkami, které vaši krásu zabíjejí už ve vaší hlavě a i vy se můžete cítit krásná, když to sama sobě dovolíte.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Magicky ženská. Přihlašte se a napište ho.

DominaCZ
04.06.2022

Moc nechápu... Z vytížené manažerky najednou svobodná cestovatelka, kterou nejvíc zajímá vzhled a líčení? Jen tak, zničehonic?!

A proč by měl být problém, že ve 30 žije sama a je bezdětná?? Dyť je to úžasná svoboda a může děkovat Bohu za to, že na bydlení má...spousta mladých třeba ne.

Takže od termínů jsme najednou u povrchních věcí jako vzhled a styl. Hm divný.

Pořád všem strašně vnucuje jak je krásná, že ona to ví. Jenže tohle neustálý vnucování všem okolo naopak hovoří o velké nejistotě, takže mně nepřijde že by se našla... spíš potřebuje být neustále ujišťována. A to je od někoho, kdo tohle "učí" druhý, zoufalý.

"Nejdůležitější je jediná věc: cítit se krásnou ženou." Furt a furt jen cpe všem do palice, co mají cítit, háže všechny do jednoho pytle a dělá z nich povrchní slepice.
Očividně zapomněla na typy, kterým je líčení jedno a jsou tělem i duší muži.
Ne, opravdu ne každá holka a ženská má v palici jen líčení proboha.

Jinak co se týče té její "odbornosti" tak ta je nulová. Víc vám řeknou už holky na YouTube.
A jako poslední ťafka: no na to jak furt kvičí jak je úžo tak NIC MOC.

OTŘES.

vila_z_lesa
18.12.2021 1 z 5

Před pořízením knížky jsem četla autorky blog a přišel mi moc fajn. Knížka je pro mě velkým zklamáním, vata ve formě cesty do ciziny, autorčiných jiných zážitků, hromada různých fontů, pár univerzálních rad a konec.
Hrozná škoda, autorka má co předat, ale tohle se nepovedlo.

StanaStiborova
18.10.2021 5 z 5

Míša v knize pojmenovává věci, které nesouvisí jen s tím, jak vypadáme, ale především s tím, jak se cítíme uvnitř, což je základ toho, zda jsme v životě šťastné, naplněné a úspěšné. Já jsem měla v některých obdobích svého života sklony myslet si, že ženská krása je něco povrchního, zbytečného a zabývají se jí jen pipinky, co nemají nic jiného na práci. Po přečtení knihy mě už nepřekvapuje fakt, že to bylo přesně v těch obdobích života, kdy jsem si nejméně věřila, neměla se ráda, nebyla úspěšná ani šťastná.

Kniha Magicky ženská v seznamech

Autorovy knížky