Věčná bitva přehled

Věčná bitva
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12570/magira-vecna-bitva-12570.jpg 3 8 8

Magira série

< 2. díl >

Druhý díl Magiry, Věčná bitva, nás zavede do Veelgadu, oblasti uprostřed wolsanské savany, kde v šetibohé věži sídlí velký mág Daran Sorc. Ilara tohoto fanatického bojovníka proti Temnotě vyhledala v naději, že jí pomůže znovu najít Frankariho. Skutečně se jí to podaří, probudí dokonce vojska Života, jenže Eope se tak snadno nevzdává… S dalšími osudy hrdinů Magiry se můžete seznámit ve třetím svazku, který vyjde pod titulem U břehů Temnoty.... celý text

Literatura světová Fantasy
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

Die ewige Schlaucht , 1995


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věčná bitva. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Gordonlord
10.01.2021 odpad!

Vášniví hráči Dračího Doupěte se rozhodli, že stvoří podobnou hru na hrdiny a napíšou knihu z jejího světa, v níž budou sami zároveň hlavními hrdiny.

Prolíná se tak zde náš reálný svět, ve kterém spisovatel i my žijeme, s oním vymyšleným.

Autor se zde snaží o příběh plný originality, zajímavých magických prvků prolínající různé reality a o spoustu epických zvratů. Ale nemá na to ani vzdáleně.

Výsledkem je nesmírně dementní spatlanina plná abstraktních hovadin, postrádající logiku, v které se ani prase nevyzná. Příběh je hrozně zmatečný, nezajímavý a očividně improvizovaný za běhu, bez špetky nějaké promyšlenosti.

Dějové twisty vůbec nedávají smysl a všechno se děje jen proto, že autor zrovna chce, aby se to stalo. V realitách a různých světech tu panuje naprostý bordel.

Postavy jsou tupé a hloupé.

Naprosto se to nepovedlo.

vlkodlaq
05.11.2016 3 z 5

Tuhletu knížečku jsem už před lety ulovil v nějakém výprodeji, snad proto ležela tak dlouho v knihovně nedotčena. Po přečtení hodnotím jako lehce podprůměrnou fantasy s přímočarým, chvílemi nelogickým dějem s odzívanými pokusy o dramatické zvraty. S laťkou mého obvyklého čtiva (Kulhánek, Žamboch atd. atp.) se nedá ani v nejmenším srovnávat.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Věčná bitva v seznamech

v Přečtených10x
v Doporučených1x
v Knihotéce16x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit2x

Autorovy další knížky

Hugh Walker
německá, 1941
1995  47%Hráčův svět
1995  53%Věčná bitva
1995  52%U břehů Temnoty