Bronzový klíč přehled
Holly Black , Cassandra Clare (p)
Magisterium série
Třetí ročník Magisteria měl být pro Calluma a jeho přátele, které celý kouzelnický svět oslavuje jako hrdiny, procházkou růžovou zahradou. Nebezpečí však číhá na každém rohu a Call zjišťuje, že bezpečno není nikde. A už vůbec ne v podzemních tunelech magické školy, kde číhá tajemný špeh, který mu usiluje o život. Callovou jedinou šancí je vypátrat ho dřív, než se on dostane k němu. To však není vůbec jednoduché, zvlášť když se školou začínají šířit znepokojivé klepy a on nemá nejmenší tušení, komu může věřit…... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2016 , Yoli (ČR)Originální název:
The Bronze Key, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bronzový klíč. Přihlašte se a napište ho.
Bronzový klíč byl příjemnou četbou, ale každý další díl mi přijde slabší.. zápletka začíná být příliš překombinovaná, kniha si za mě sotva jen tak tak udrží 4 hvězdičky.. uvidíme, co bude dál..
Kniha Bronzový klíč v seznamech
Souhlasím s komentáři přede mnou, postupně tato série slábne. Bohužel identitu špeha jsem znala od začátku, vlastně už od předchozího dílu. A to se nepovažuji za bůhvíjak bystrou, ale tohle bylo do očí bijící. Nicméně kniha je čtivá, to pořád platí, ale začínám se těšit, až sérii dočtu.