Magnetická rezonance nervové soustavy - radiologické a klinické aspekty. II, Epilepsie, neurodegenerativní onemocnění mozku přehled
Josef Vymazal
II. díl knihy je věnován problematice epilepsie a neurodegenerativních mozkových onemocnění. Pozornost je věnována nejen zobrazení pomocí MR, ale i etiologii a dostupné léčbě. Značná pozornost, obdobně jako v I. díle, je věnována diferenciální diagnostice, a to z pohledu radiologického i klinického.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Magnetická rezonance nervové soustavy - radiologické a klinické aspekty. II, Epilepsie, neurodegenerativní onemocnění mozku. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Magnetická rezonance nervové soustavy - radiologické a klinické aspekty. II, Epilepsie, neurodegenerativní onemocnění mozku v seznamech
zdravotnictví neurologie mozek neurověda epilepsie mozkové poruchy magnetická rezonance
2009 | Magnetická rezonance nervové soustavy - radiologické a klinické aspekty. II, Epilepsie, neurodegenerativní onemocnění mozku |
2006 | Magnetická rezonance nervové soustavy: radiologické a klinické aspekty. I., Mozkové nádory |
2012 | Magnetická rezonance nervové soustavy - radiologické a klinické aspekty |
Super!!!!