Maigretova gangsterská partie / Maigret a bláznivá stařenka přehled

Maigretova gangsterská partie / Maigret a bláznivá stařenka
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/219605/mid_maigretova-gangsterska-partie-maigr-i79-219605.jpg 4 26 26

V Maigretově gangsterské partii se komisař potýká nejen s horlivým inspektorem Lognonem a jeho churavou chotí, ale především s triem amerických gangsterů, kteří si v Paříži počínají jako v ulicích Chicaga. V příběhu Maigret a bláznivá stařenka pak stojí před případem vraždy staré paní, jež se mu pár dní předtím svěřila s podezřením, že je někým sledována. Motiv tohoto činu mu zůstává dlouho utajen…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Maigret, Lognon et les gangsters / La folle de Maigret, 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Maigretova gangsterská partie / Maigret a bláznivá stařenka. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (6)

Nuttelka
11.08.2024 audiokniha 4 z 5

Audioknihy s Maigretem volím vždy, když nechci nic dlouhého, ale aby to bylo poutavé a dokázalo mě to vtáhnout. A tentokrát se Maigret ocitá tváří v tvář gangsterskému podsvětí, které představuje proslulý americký gang. Na Maigretovi se mi líbí jeho osobnost a jak s rozmyslem dokáže případy vyřešit.
No a paní Lognonová, to byl teda dáreček :-)))

milary
09.07.2024 audiokniha 4 z 5

Pan Vlasák opět v roli Maigreta, který tentokrát musel přitvrdit. Jeho soupeři jsou totiž nefalšovaní gangsteři ze zámoří, co si své účty přenesli na pařížskou půdu. Všechno odstartovává zmizelý nebožtík, jenž zamotal hlavu jednomu ze svérázných inspektorů, stížnosti inspektorovy manželky směřované k Maigretovi - no a pak se to už jen nabaluje a komplikuje do samého konce. Gangsterka je napínavá a Maigret se rozhodně se svým vyšetřovacími metodami neztratí, - jen je to zkrátka tentokrát trochu složitější...


Mrňous1
30.11.2020 4 z 5

Opět příjemné poklidné čtení, zajímavá zápletka a úžasná atmosféra Paříže. Pořád přemýšlím, co mám na těch Maigretovkách tak ráda a zřejmě je to ta skutečnost, že Maigret není ztroskotanec a nevleče sebou neustále nějaké trauma, protože jeho žena nebo děti neunesli, že je policista atd....Ano, nemá děti a to ho trápí, ale snáší to s klidem a vyrovnaností a nedělá z toho vědu. Je to svět se svými pravidly a jistotami:-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Maigretova gangsterská partie / Maigret a bláznivá stařenka v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených47x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce35x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x