Malá máma 2 přehled
Lenka Sadvarová
Malá máma přináší další dávku trefných postřehů ze života s malým dítětem. Kolik času uteče mezi druhými a pátými narozeninami? Co vlastně znamená klidový režim? Jak se doma vypořádat s bincem? Odpovědi nejen na tyto otázky najdete v pokračování komiksových minipříběhů. Upozornění: Ještě více UÉÉÉ, než jste čekali!
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Malá máma 2. Přihlašte se a napište ho.
Fajn komiks, každá maminka se v něčem najde. Kamarádkám posílám některé jednotlivé komiksy a smějeme se tomu. Jinak jedna věci mi nedá, malá máma - autorka, měří 165 cm. Já měřím 166, rozhodně nejsem malá, nýbrž průměrná, jejích 165 je průměrná výška, tudíž nechápu, proč ten důraz na to že je jako malá? :D
O rodinném životě z pohledu jedné maminky. Komiksová forma, která nikdy nezklame - vždy se k ní dostanete, nenavazuje na sebe a pokud máte doma děťátko, mnohdy se v lecčem najdete :).
Druhý díl Malé mámy se humorem, stylem a "příběhem" vyrovná prvnímu dílu :). Jen miminko trošku povyrostlo, už mluví a někdy to opravdu stojí za to :).
Kniha Malá máma 2 v seznamech
Opět vtipné a trefné jako první díl.