Malicherný plán (2024) | Databáze knih

Malicherný plán přehled

Malicherný plán
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542323/bmid_malicherny-plan.jpg 5 11 11

Túžili ste v živote po niečom tak intenzívne, že by ste kvôli tomu dokázali urobiť čokoľvek? Pýtam sa, pretože som sa ocitol v rovnakej pasci a chcem vás varovať, že ak si dovolíte nasmerovať svoj morálny kompas priamo do horúcich pekiel, pripravte sa na to, že za každý čin ponesiete zodpovednosť, ktorá vás bude ako ťažká záťaž tlačiť k zemi. Bol som zaslepený, egoistický a ctižiadostivý bastard. Poznačený minulosťou, kráčajúci životom s pošramoteným detským srdcom, som netušil, do čoho sa rútim. No naučil som sa jedno: Nikdy neklaď druhému polená pod nohy, aby sa nestalo, že sa o ne potkne, keď ti bude utekať na pomoc.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Malicherný plán. Přihlašte se a napište ho.

TerkinKnižnySve
05.02.2025

Po mojom prvotnom šoku, že toto bude bohapusta erotika sa s príbehu vyvinul veľmi krasny a emóciami nabitý príbeh.

Premeny monštra v muža, ktorého karma tak dostihla, že sa čudujem, že to ustál.

Nádherný príbeh, kedy zaslepení mocou a vplyvom diabolskej mrchy stretne ženu, ktorá búra múry jeho zlosti.

Mia, dievča, ktoré miluje kvety a po strate rodičov sa stara o kvetinárstvo sa bezhlavo zaľúbi.

Priznajme ženy chlap, ktorí by vám zniesol aj modré z neba a je dokonalým partnerom vo všetkom, to je sen.

No jej sen sa rozbije ako domček s karát.

A príbeh klesá od problému k problému a na koniec neviete ktorým smerom sa vydajú naše hlavné postavy.

Dakujem za možnosť prečítať si túto knihu, bola krásna a plná emócií a krásnej premeny zo škradeho káčatka v nádhernú labuť.

recenzienika657
17.12.2024 4.5 z 5

#malichernyplan @di.spacir.autor #nasevojsko v edícii #naserodina

Krásny príbeh plný vône z kvetín, kávy sprevádzaný tajomstvom.

Tretí príbeh od autorky, ktorý sa mi páčil a k tomu je z mojej rodnej Nitry čomu sa veľmi teším.

Idete si za svojím snom aj cez mŕtvoly? Čo ste ochotný spraviť, aby ste splnili svoj, či niekoho iného sen?

Mia aj Matej majú za sebou tragickú udalosť. Padnú si do oka, príťažlivosť medzi nimi bola cítiť aj zo stránok. Nad nimi však viselo tajomno, ktoré Mia cítila, ale pri Matejovi zabudla na všetko. Mia rada pomáha v domove dôchodcov. Jaaj starčekovia boli suproví. Tí sa mi rátali. 100bodoví.

Čo sa stane, keď sa prevalí Matejove tajomstvo?

"Nikdy neklaď druhému polená pod nohy, aby sa nestalo že sa o ne potkne, keď ti bude utekať na pomoc."

City sú niečo, čo je pre Mateja ťažké ukázať a hovoriť o nich. Sám si musí upratať v sebe, spoznať sa, pretože aj vďaka Mii sa zmenil.

"Pamätaj, nie je hanba city prejaviť. Je to znak odvahy."

Každý by sme chceli priateľa a babi ako v tomto príbehu. Je to príjemný príbeh, jemný príbeh, kde by som ja prijala viac akcie. Avšak 2x sa ocitneme v čase Vianoc, aj v lete. Je to príbeh, ktorý môžete čítať v akomkoľvek čase. Je o davaní aj odpúšťaní, je o ne/splnených snoch, priateľstve, láske, nečakaných oznamoch, prekvapeniach, psychicky narušenej babizni a v neposlednom rade o malichernom pláne.

Ďakujem autorke za dôveru.

4,5

#spolupracasnikou
#kvetiny #podporujemeslovenskychautorov

marianamik
28.11.2024 5 z 5

Zaujala ma veta :
,,Túžili ste v živote po niečom tak intenzívne, že by ste kvôli tomu dokázali urobiť čokoľvek? "
Knihu som jednoducho musela mať a hneď aj prečítať.
Ten chlap ma tak neskutočne sklamal. Predviedol, kam až je človek schopný zájsť, aby dosiahol čo chce. Bol bohatý, krásny a bezohľadne išiel za svojím cieľom. Bol to dobrý krásno smutný príbeh s tým najlepším koncom. Nájdete tu všetko, lásku, priateľstvo, intrigy, bolesť aj odpustenie. Knihu môžem len odporučiť.

Planoucí koruny, Beze strachu a další knižní novinky (43. týden)

20.10.2024

Kniha Malicherný plán v seznamech