V zajatí túžob přehled

V zajatí túžob
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112212/v-zajati-tuzob-112212.jpg 4 196 196

Malory Family série

Osemnásťročná Gabrielle Brooksová sa po smrti matky vyberie do Karibiku hľadať svojho otca. Aké je ale jej prekvapenie, keď zistí, že namiesto distingvovaného kapitána obchodnej lode sa jej otec stal pirátom! Po troch vzrušujúcich rokoch plných dobrodružstiev sa na otcovo želanie vráti do Anglicka, aby si našla primeraného manžela. Na jednom londýnskom večierku sa zoznámi s príťažlivým mužom – námorným kapitánom Drewom Andersonom. Hoci Gabrielle upúta jeho pozornosť, rád si užíva zábavu a nechce sa zapliesť s mladou ženou, ktorá si prišla uloviť manžela. Tá sa však rozhodne, že si získa jeho náklonnosť. Keď ale okolo nej Drew deň pred odchodom do Ameriky vyvolá škandál, Gabrielle mu prisahá pomstu. Za pomoci otcových priateľov sa zmocní Drewovej lode a kapitán sa stane zajatcom jej túžob...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

Captive of my desires, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V zajatí túžob. Přihlašte se a napište ho.

havrmoni
10.09.2023 5 z 5

Další hezký příběh. Drew by občas zasloužil trochu praštit, ale bavilo mě to.

Senza Jenka
28.08.2023 3 z 5

(SPOILER) Ačkoliv jsem se na Drewův příběh docela těšila, z výsledku jsem sice lehce, ale přesto rozčarovaná. První polovina (jako u více knih této série) opět plochá, jako prkno. Děj je spíše popisný, charaktery pouze načrtnuté, názory kolísavé, motivy nejasné.
Něco se začne dít až ve chvíli, kdy se Gabby dozví, že její otec je v zajetí a rozhodne se pro své účely ukradnout Drewovu loď, aby se tak zároveň pomstila, za nesnáze, které jí způsobil poté, co si opilý pustil na plese pusu na špacír. Chvíli je zajatcem on a jeho posádka, pak se (jak jinak), karta obrátí. Samozřejmě spolu skončí v posteli a důvody pro své mylné názory (zejména na jeho straně) si vyjasňují až cestou. Popis pirátů a jejich chování byl poněkud naivní .
Drew mě trochu zklamal. Ačkoliv pro své odmítání manželství měl celkem logický a vlastně velmi hezký a čestný důvod, choval se jako neotesaný, arogantní balvan. Obecně - ačkoliv mě historické romance celkem baví, ten přístup k ženám mi občas leze na nervy. Není panna, tak se k ní mohu chovat jako vidlák - jako kdyby ženu v té době nemohla ohrozit ztráta dobré pověsti nebo těhotenství za svobodna ať už je panna nebo vdova.

nina3905
31.07.2023 5 z 5

Vtipná romantikuš kniha s rodinou Malyrovcou. Veľmi ma bavilo vzájomné doťahovanie medzi hlavnými hrdinami.

Kniha V zajatí túžob v seznamech