Malý krok, velká změna přehled

Malý krok, velká změna
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/219610/bmid_maly-krok-velka-zmena-ItH-219610.jpg 4 24 24

Čtivá praktická kniha přináší nápaditý a jednoduchý způsob, jak splnit předsevzetí a dosáhnout požadovaných cílů. Autorka přibližuje svůj systém mikrorozhodování – malých, zdánlivě nevýznamných rozhodnutí, která v konečném výsledku vedou k velkým změnám. Na osobním přístupu vysvětluje, jak takové mikrorozhodnutí vypadá: musí být splnitelné, měřitelné, přinášet okamžitý užitek a je třeba ho opakovat. Teprve pak se uloží do mozku a změní vám život.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Ikar (ČR)

Small Move, Big Chance, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Malý krok, velká změna. Přihlašte se a napište ho.

Danafantom
18.04.2023

Rady jsem nevyužila, protože si nedávám předsevzetí.

Erys
14.01.2020 3 z 5

Kniha je dosti motivační, jako nápad dobrý, bohužel se ty stejné rady a tzv. mikropředsevzetí opakují, proto jsem měla problém s jejím dočtením. Dala by se zkrátit na brožurku, ideálně jako motivační poster někam do kanceláře.

Usmivamse
03.03.2019 5 z 5

Tahle kniha mi sedla. Podařilo se mi díky ní zbavit zlozvyku nechávat oblečení nebo vyprané prádlo přehozené přes křeslo či židli. Poté, co jsem 6 neděl trénovala předsevzetí "žádné prádlo na židli" podařilo se mi vypěstovat se "odpor" k prádlu na židli a vydrželo i to už několik let. Teď čtu knihu podruhé a přemýšlím o nějakém dalším mikropředsevzetí. Funguje to spíš na jednodušší věci a zlozvyky, ale i to je fajn. Kromě Konce prokrastinace už mě dlouho žádná kniha o osobním rozvoji konkrétně nepomohla něco změnit k lepšímu.

Kniha Malý krok, velká změna v seznamech

psychologie rozvoj osobnosti, osobní rozvoj

Autorovy knížky

2014  78%Malý krok, velká změna