Malý princ slaví Vánoce přehled
Martin Baltscheit
Malý princ. Jak se mu asi daří? Náhubek beránka neměl řemínek, vzpomínáte si? Spásl beránek růži a baobaby potom princovu planetu roztrhly? Co si Malý princ počne bez růže a planety? Vrátí se ke svému starému příteli, navštíví jej na sedmé planetě? Co mezitím dělal Antoine? Čekal na něj v poušti a napsal novou knížku? Na tyto otázky odpovídá Martin Baltscheit v kouzelném vánočním příběhu a nechává Malého prince znovu ožít, před našima očima, v naší mysli a samozřejmě v našich srdcích.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2020 , CPressOriginální název:
Der kleine Prinz feiert Weinachten
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Malý princ slaví Vánoce. Přihlašte se a napište ho.
Moc jsem si nebyla jistá co od této knížky čekat. Nebylo to špatné ale nebylo to ani tak dobré jako klasický příběh Malého prince. Nejhezčí na této knížce byli asi ty ilustrace.
Nebylo to takové, jak jsem si představovala. Hodně jsem se na to těšila, ale neoslovilo mě to, jen ty ilustrace.
Knižní novinky (42. týden)
11.10.2020
Kniha Malý princ slaví Vánoce v seznamech
Mám rozporuplné pocity .. celkem vzato psáno pro děti od 6ti let ..no nevím i jako dospělá jsem měla co dělat, abych to pobrala. Je tam spousty podnětů ohledně vanoc a přátelství což bylo pěkné, ale dost složité, aby male dítko pochopilo co tím autor myslel.